Ordu mägismaa kohtub õhupalliturismiga

armee mägismaad kohtusid õhupalliturismiga
armee mägismaad kohtusid õhupalliturismiga

See oli Musta mere turismis esimene. Ordu mägismaa, mis on oma mere, looduse, platoode ja ainulaadsete randadega muutunud turismi üheks lemmikkeskuseks, kohtus õhupalliturismiga. Esimene õhupalliekspeditsioon toimus neljapäeval platoo, mis oli kuulus oma lookluste poolest.


Ordu pealinnapea dr. Mehmet Hilmi Güler valmistab linna tulevikuks ette turismivaldkonnas alustatud õpingutega. President Güler, kes on töötanud mägismaa turismi esiplaanile toomise nimel, alustas õhupalliturismi, mis on esimene Musta mere mägismaaturismis, lisaks haagissuvilate turismile, rännakule, suusaturismile ja talveturismile, mida rakendatakse mõnes linnas, eriti Kappadookias.

Ordu, mis on oma mere, looduse, platoode ja ainulaadsete randadega muutunud turismi üheks lemmikkeskuseks, tegi uue turismikäigu. Orybi üks kaunimaid jalakäijaid, kes on kuulus oma looklemiste poolest, korraldati Aybastı linnaosa Perşembe platool kuumaõhupalliga proovilend.

Proovilend koos Ordu pealinna vallavanema nõuniku Asım Suyabatmazi ja Aybasti linnapea Beytullah Geçtaniga saadeti edukalt lõpule. Kuumõhupall tiirutas looklusi umbes tund aega ja pidas visuaalset pidu. Eesmärk on, et pealinna omavalitsuse turismiettevõtte ORTUR A.Ş eelseisval perioodil kavandatavad lennud aitaksid kaasa piirkonna turismile.

UUS VÄRV YAYLA TURISMILE

Ordu pealinnapea dr. Mehmet Hilmi Guler, armee, Must meri ja Türgi teatasid, et kavatsevad tutvustada maailma ilu. Linnapea Güler ütles: "Me ei taha, et need iludused kuuluksid ainult meile, me tahame, et kogu maailm näeks neid ilu ja jagaks neid nendega. Olime neid iludusi maalt varem näinud ja siis lasime neid iludusi koos oma toodud laevadega merelt jälgida. Täna käivitame õhupalliturismi. Ja uue alternatiivina tahame maailmale teatada oma armee mägismaade ilust ”.

Rõhutades, et õhupalliturism on uus turismialternatiiv, ütles linnapea Güler: „Nüüd vaatame õhupallist Aybastı linnaosa Perşembe platoo suurepäraseid lookeid. See toob meile ka tohutut kasu. Ja nende iluduste jagamine ja tunnustamine on maailmas ülitähtis ”.

Märkides, et nad soovisid turismi mitmekesistada, ütles linnapea Güler: „Oleme kindlaks teinud nii haagissuvilate turismi, jalgrattaturismi kui ka matkarajad. Oleme selle kohta oma armees määranud 155 punkti. Nende marsruudid pandi paika. Nagu teate, pole meil mitte ainult platoosid, vaid ka kanjoneid ja koski. Siinkandis on matkamine. Samal ajal värvime ja mitmekesistame kanuuga turismi. Tutvustame oma armeed, oma Musta merd ja seega ka riiki maailmale nii ettevõtluse sportliku külje, turismi kui ka reklaamitegevusega. "Jagame neid iludusi mitte ainult piirkondlikult, vaid ka kogu maailmaga."

TEEB SUURET panust piirkondlikule turismile

Ordu pealinna omavalitsuse linnapea nõunik Asım Suyabatmaz teatas, et projekt aitab kaasa piirkonna turismile, ja teatas, et nad soovivad tuua Kapadookia piirkonnas populaarse õhupalliturismi Ordusse. Suyabatmaz ütles: "Õhupalliturismiga on meil osa turismikoogist ja anname veel ühe panuse oma provintsi turismi."

Presidendi nõunik Asım Suyabatmaz tegi oma avalduses järgmised avaldused: „Avasime turismi valdkonnas uue sektori. Sest Türgi on selles mõttes väga kõrgtasemel. Eriti Kappadookia piirkond võõrustab aastas umbes 3,5 miljonit turisti ja piirkonnas lendab üle 500 tuhande turisti. Õhupalli majanduslik panus Kapadookiasse on üle 70 miljoni euro. Alustasime Ordus kuumaõhupalliturismi, et anda oma panus Ordule nii majanduslikult kui ka turismi nimel. "Edu," ütles ta.

"TÄNAN TEID PRESIDENT GÜLERIT"

Nentides, et neil on hea meel projekti alguse üle, mis annab olulise panuse Aybastı turismi, ütles Aybastı linnapea Beytullah Geçtan: „Meie pealinna vallavanem Dr. Jumal õnnistagu Mehmet Hilmi Gülerit. Ta on väga laia silmaringiga inimene. Püüame ka tempot hoida. Proovime Aybastı linnaosas esimest korda oma kuumaõhupalli. Loodan, et kui kuumaõhupalli järjepidevus saabub, on Aybastı ja Ordu turismitegevus järgmisel perioodil väga erinev ”.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid