Ordu allkirjastab kuumaõhupalliturismiga Musta mere esimese

armee murdis mustal merel kuumaõhupalliturismiga uue maa
armee murdis mustal merel kuumaõhupalliturismiga uue maa

Ordu pealinna omavalitsuse linnapea, kes kirjutas alla uuringutele provintsi kaubamärgi väärtuse suurendamiseks, andes Ordule uue identiteedi. Mehmet Hilmi Güler murdis kuumaõhupalliturismiga Mustal merel uue tee.


Ordu pealinna omavalitsus, kes tegi esimest korda õhupallilennu katseid lookluste poolest kuulsas Aybastı Perşembe platool, sooritas Altınordu taevas ka katselennu.

President Gülerit hinnati lühikese aja jooksul riiklikus ja kohalikus meedias laialdaselt kajastatud kuumaõhupalli Ordule toomise eest.

"Tahame tutvustada meie linna ilu kogu maailmas"

Ordu pealinnapea dr. Mehmet Hilmi Güler ütles, et nad tahavad tehtud tööga kogu Ordu ilu maailmale tutvustada. President Güler jätkas kõnet järgmiselt:

"Soovime tutvustada oma armee ja Musta mere ilu kogu maailmale. Seetõttu püüame luua uusi valdkondi, mis edendavad nii meie Ordut kui ka arendavad uusi ärivõimalusi ja turismi uute alternatiivsete turismisüsteemidega. Seetõttu soovime pärast Aybastı platoot kasutada seda suurepärast ilu Altınordu rannikul oma linna reklaamimiseks. See on suurepärane võimalus. Pärast Kappadookiat teeme seda Ordus. Loodan, et neil on häid tulemusi. Meie Aybastı platoo oli väga kuulus oma looklemiste, saarma, mageveekarbi ja kanuusõidu poolest. Nüüd valmistame selle ilukella õhupallidega. Nägime oma randu maalt, siis hakkasime laevadega merelt kruiisima. Nüüd toome need iludused õhupallidega maailma tähelepanu alla. Seega püüame rohkem turiste meelitada, reklaamides rohkem ”

Pealinna omavalitsuse turismiettevõtte ORTUR A.Ş kavandatud lendude eesmärk on anda märkimisväärne panus piirkonna turismi.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid