Diyarbakıris hakkab KPSSi jaoks teenima veel 45 sõidukit

Diyarbakiris toimib KPSSi jaoks täiendav sõiduk
Diyarbakiris toimib KPSSi jaoks täiendav sõiduk

Diyarbakıri pealinnavalitsus jätkab nädalavahetusel ühistransporditeenuste osutamist neile, kes on vabastatud komandanditundist ja tervishoiutöötajatest, mis viiakse ellu kooskõlas 17.11.2020 kogunenud presidendikabinetis vastu võetud otsustega ja siseministeeriumi 18.11.2020 ringkirjaga nr 19161.


Diyarbakıri pealinna omavalitsuse transpordiministeerium jätkab nädalavahetusel ühistransporditeenust neile, kes on komandanditundist vabastatud, ja tervishoiutöötajatele vastavalt siseministeeriumi 18.11.2020 ringkirjale nr 19161. Neil, kes on vabastatud kella 20-st öösel kuni 2020-ni päeval ja mis kehtivad reedel, 20. novembril 00, alates kella 20: 00-st, ning neile, kes on vabastatud liikumiskeeldude järgimisest ja tervishoiutöötajatest, on linnas 10 marsruuti ja 00 sõidukit 30 linnaosas. ühistransporditeenus jätkub.

Pühapäeval, 22. novembril 2020 toimuvale keskhariduse avaliku sektori personali valimise eksamile (KPSS) lisatakse lisaks ühistranspordivahenditele linna ja 41 sõidukit linnaosadesse lisaks ühistranspordisõidukitele, mida sõidab pealinna omavalitsus, et tagada õpilaste, lapsevanemate ja eksamineerijate transport. Pühapäeval jätkavad ühistransporditeenuseid ühistranspordi, väikebusside ja kommertstaksod, et üliõpilased ja töötajad ei kannataks.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid