Haridus jätkub tootmise sees

haridus jätkub tootmises
haridus jätkub tootmises

Koostöös Eskişehiri tööstuskoja (ESO) ja Anadolu ülikooliga lõpetavad Eskişehiri kutsekooli õpilased olulise osa oma haridusest tootmises. Selles kontekstis on ESO president Celalettin Kesikbaş ja Anadolu ülikooli rektor prof. Dr. Fuat Erdal kirjutas sellele alla.


Protokolliga, mis võimaldab Eskişehiri kutsekeskkooli õpilastel oma 4-semestrilise koolituse viimase semestri ESO liikmesettevõtetes läbida, on õpilastel võimalus ühendada teoreetilised teadmised praktikaga ja neil on võimalus lähemalt tundma õppida sektorit, kus neid koolitatakse.

Eskişehiri tööstuskojas toimunud allkirjastamistseremoonial võtsid ESO asepresidendid Sinan Özeçoğlu, Fatih Düş, ESO juhatuse liige Gürhan Albayrak ja Anadolu ülikooli prorektor prof. Dr. Fatih Temizel, Eskişehiri kutsekooli direktor prof. Dr. Kohal oli ka Aslı Afşar.

Avab uued silmapiirid

Protokolli tseremoonial esinedes rõhutas ESO president Celalettin Kesikbaş, kui oluline on, et tudengid oleksid hariduse ajal ühenduses tööstusega, ja ütles: „Meie noori tuleks koolitada kvalifitseeritud isikuteks, kes oskavad tänaseid tehnoloogiaid rakendada. Asjaolu, et meie noored, kes osalevad meie riigi tootmises, käivad praktikal meie tööstusrajatistes, avab neile uue silmaringi. "Kui kavatseme maailmaga konkureerida, vajame varustatud põlvkonda."

Lisab väärtust

Väljendades, et tehtud protokoll on tõsine samm ülikooli ja linna integreerimisel, Anadolu ülikooli rektor prof. Dr. Fuat Erdal nentis, et selle abil lisatakse linnale sotsiaalset, kultuurilist ja majanduslikku väärtust ning õpilastel on võimalus ärielu tundma õppida. Erdal ütles: „Meie üliõpilaste kindlustuse, kes kuuluvad 3 + 1 hariduse mudeli töökoha koolituse taotlusse, sõlmib ülikool ning ettevõtted kannavad üliõpilaste toidu- ja sõidukulud. "Programmi saab muuta vastavalt epideemia käigule," ütles ta.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid