Elmalı bussiterminal loeb päevi

elmali bussiterminal loeb päevi
elmali bussiterminal loeb päevi

Antalya Metropolitan Municipal poolt Elmalıs 10 tuhande ruutmeetri suurusel alal ehitatud uus bussijaama hoone loeb päevi. Kaasaegse ja kasuliku hoonena pakub uus terminalihoone kodanikele mugavat reisielamust.


Elmalı bussiterminali projekt, kus tööd algasid 2019. aasta septembris, on Antalya pealinna vallavanema Muhittin Böceki korraldusega lõppenud. Elmalı bussiterminal, mis on kavandatud kaasaegse ja keskkonnasõbraliku lähenemisviisiga, mis sobib reisijateveo mahutavusega, töötab uues asukohas riigihaigla lähedal.

DOKSONI PROTSENT VALMIS

95 protsenti Elmalı bussiterminali ehitusest viis läbi pealinna omavalitsuse teaduste direktoraat. Lõppenud on raudbetooni ja välisvärvi tootmistööd ning hoone vooder. Peened tööd nagu ripplagi, elektri- ja mehaanilised väljamõeldised hoones on jõudnud valmimisjärku. Bussijaama haljastus jätkub.

TÄNUD HALİL ÖZTÜRKilt

Elmalı linnapea Halil Öztürk tegi vaatlusi ka uues bussiterminalis, mis kerkib kooskõlas linna esteetikaga. Tööde kohta teavet saanud Elmalı linnapea Halil Öztürk ütles: "Tahaksime tänada meie pealinna vallavanemat Muhittin Böcekit tema suure pingutuse eest uue bussiterminali toomisel meie linnaosa oma kodanike teenimiseks."

Moodne ja mugav hoone

8 bussiplatvormi, piletimüügikontorid, poolavatud ja suletud ootealad, masjid, peavari, PTT, restoran, kaubanduspoed, politsei, politsei- ja haldusbürood, personaliruumid, tehnilised ruumid ja Sellel on avatud parkla. Uus terminal teenib nende seadmetega linlasi ja turismi.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid