Eurasia Airshow 2020 toimub sel aastal veebis

eurasia airshow on sel aastal võrgus
eurasia airshow on sel aastal võrgus

Eurasia Airshow 2020, mis toimub sel aastal laias ajavööndis Brasiiliast Bangladeshini kõigist maailma riikidest, toimub pandeemia tõttu veebis sel aastal 2.-6. Detsembril 2020. Kohal on kaitseministrid, õhujõudude komandörid, kaitsesüsteemide direktorid, lennukitööstuse tippjuhid ja tööstuse juhid paljudest erinevatest riikidest.


Türgi esimene lennundusorganisatsioonidel põhinev Euraasia näitus Airshow toimub tänavu pandeemia tõttu veebis. 2. – 6. Detsembrini 2020 toimuv Eurasia Airshow 2020 on maailma lennuökosüsteemi moodustavate riigiasutuste, sõjaliste delegatsioonide, ettevõtete ja tööstuse spetsialistide kohtumispaik. Eurasia Airshow 2020 toob kokku osalevad ettevõtted ja sõjaväelised delegatsioonid enam kui 30 riigist.

Rumeenia kaitseminister, Jordaania transpordiminister, Valgevene kaitsetööstuse minister, Sambia kaitseminister, Suurbritannia kaitsetööstuse president, Filipiinide kaitsetööstuse asekantsler, Liibanoni õhujõudude juhataja, Bangladeshi kaitsetööstuse ülem Jordaania staabiülem, Pakistani Generalkrumay ülem, Ungari õhujõudude juhataja, Bangladesh Kohal on palju sõjaväelisi delegatsioone, näiteks õhujõudude juhataja.

Messi käigus realiseeritakse rahvusvaheliste osalejate sõnavõttudega paljusid teemasid nagu õhutõrjesüsteemid, õhusõidukite aerodünaamika, juhitavate raketisüsteemide tulevik, Covid 19 efekt tsiviillennunduses.

Praegu osales Eurasia Airshow 2020-l 6 ministrit, 4 staabiülemat, 11 õhujõudude komandöri, erineval tasemel assistenti ja sõjaväelisi delegatsioone enam kui 30 riigist.

EURASIA AIRSHOW'I VALIKU ÕHUKAITSESÜSTEEMIDE TULEVIK

Capital Exhibitioni tegevdirektor Hakan Kurt, kelle sõnul on neil digitaalsuse tõttu väga olulised sektsioonid, ütles: „Ministrite ümarlaua kohtumise peamine eesmärk on piirkondlik ja ülemaailmne koostöö õhutõrjesüsteemis, õhujõudude komandöride ümarlaua kohtumine hõlmab uute tööstusharude integreerimist õhujõududesse, piirkondlikesse väljaõppepiirkondadesse. arutatakse koostööd. Tööstuse juhtide ümarlaua kohtumisel arutatakse uue põlvkonna õhutõrjesüsteemide vastast koostööd ja tööstuse tuumarünnakute vastaseid plaane. Veebiseminarid toimuvad õhutõrjestrateegiate tulevaste strateegiate teemadel, kuidas võidelda UAS-i vastu, kuidas parandada äri- ja tsiviillennunduse majandust. " ütles.

LEIGITAKSE 24 Tundi delegatsioonikohtumisi

Selgitades, et ainuüksi veebiseminaridele on nad registreerunud üle 10 tuhande registreerimise, teatas Kurt, et korraldavad pandeemia tõttu sel aastal juba neljanda veebimessi ja ütles: „Veebisündmuste osalejad on rohkem keskendunud. Kaubandusdelegatsioonide koosolekud on ajavahe tõttu tõhusamad. Sest me teeme seda planeeringuga, mis kestab peaaegu 24 tundi. Mõistame Hiina ja Brasiilia ettevõtet ühisel tunnil. See on väga oluline kogemus. "


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid