Uued koroonaviiruse mõõtmised IMM-ilt

uus koronaviirus mõõdab ibb-st
uus koronaviirus mõõdab ibb-st

IMM võttis neljapäevast, 19. novembrist alates kasutusele mitmeid meetmeid, et vältida levimuse kasvu Istanbulis, kus Covid 19 epideemia oli kõige intensiivsem. Vastavalt IMMi teadusliku nõuandekogu soovitustele on ISMEK-i kursuste avamine, mis on plaanis alustada näost näkku õppimist, hilisemale ajale. IMMi kultuurikeskused otsustati hoida suletuna ning sulgeda kõik SPOR ISTANBULi hallatavad muuseumid ja IMMi spordirajatised. Etenduskunsti koos publikuga mängitakse sisehallis ka võrgus.


Istanbuli pealinna omavalitsus võttis IMMi teadusliku nõuandekogu soovituste raames mõned meetmed, et hoida ära Covid-19 epideemia levik nii ühiskonnas kui ka selle töötajate seas. Rõhutati, et neljapäevast, 19. novembrist rakenduv otsus ei mõjuta valla teenuseid, mida tuleb jätkata. Meetmete raames tegi 9. novembrist vaheldumisi ja vaheldumisi tööd alustanud IMM avalikkuse ees tehtud otsuste ja küsimuse kohta avalduse:

„Covid 19 puhang levib teise lainena kogu maailmas kiiresti. Kahjuks on epideemia meie riigis hakanud kiiresti levima ja ületab teadlaste sõnul aprilli-märtsi perioodil isegi selle mõju.

Hea terviseminister dr. Fahrettin Koca avalduste järgi on meie riigis epideemia kõige intensiivsem linn Istanbul. Sellest tulenevalt toimub Istanbulis umbes pool juhtumite ja surmajuhtumite arvust. Sarnased andmed kehtivad ka IMM-i ja selle tütarettevõtete töötajate kohta. Vaatamata kõigile meetmetele, mida oleme võtnud töötajate ja kodanike kaitsmiseks, on alates veebruarist, kui esimene ametlik juhtum pole veel meie riiki jõudnud, kuni tänaseni umbes 2000 IMM-i ja selle sidusettevõtte töötajate Covit-19 testid positiivsed. Lisaks on karantiinis ka meie 1322 töötajat.

Patsiendi tuvastamise protseduurid ja karantiiniprotsessid võtavad aega. Näiteks tuvastatakse töötajad, kellel pole haiguse sümptomeid, ainult rutiinsete testide abil, mis suurendab nakkuse leviku ohtu kuni üldsust teenindava personali tuvastamiseni. Lisaks, kui lisada töötajad, kes ei sobi presidendi ringkirjas töötamiseks, on ilmne, et on tõsine tööjõu kaotus.

Selles kontekstis uuriti IMM-iga IMM-i teadusliku nõuandekomisjoni soovitusi hoolikalt, et vältida saastatuse levikut nii ühiskonnas kui ka töötajate seas ning vältida teenuse häiret ja võeti vastu järgmised otsused:

  1. ISMEK-i kursuste avamine, mille registreerimisperiood jätkub ja plaanib varsti alustada näost näkku õppimist, on lükatud hilisemale ajale. Teatud valdkondades jätkatakse veebikursusi.
  2. Teaduslikud andmed osutavad gümnaasiumidele ja basseinidele kui aladele, kus saastatus levib kiiresti. Sel korral otsustati sulgeda rajatised, mis kuuluvad IMM-ile ja mida haldab meie SPOR ISTANBULi sidusettevõte.
  3. Ka kultuurikeskused jäävad suletuks.
  4. Internetis etenduskunsti otsustati esitada sisehallis.
  5. Kõik IMM-i kuuluvad muuseumid, mis ei kuulu vabaõhu reguleerimisalasse, on otsustatud sulgeda.

Paralleelselt täiendavate sammudega, mille meie valitsus epideemia vastu võitlemise raames astub, laienevad sulgemise mõõtmed veelgi. Selles kontekstis jätkavad kõik muud munitsipaaltehingud, mis tuleb läbi viia, tavapärast tegevust.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid