Siseministeeriumi uus koroonaviiruse ringkiri! Hotellide ja restoranide uus korraldus

uus koronaviiruse ringkiri alates siseministeeriumist kuni hotellide ja restoranideni
uus koronaviiruse ringkiri alates siseministeeriumist kuni hotellide ja restoranideni

Siseministeeriumi 81 provintsivalitsusele Restoranid majutusettevõtetes saatis sel teemal ringkirja. Ringkirjas kogu maailmas ja eriti epideemilise koronaviiruse leviku osas, mis on Euroopas kiiresti kasvamas ning Türgis ja juhtumil täheldatud patsientide arvu kasv.


Tuletati meelde, et varem provintsidesse saadetud ringkirjadega määrati kindlaks kontrollitud sotsiaalse eluperioodi aluspõhimõtted, nagu koristamine, maski- ja distantsireeglid, samuti epideemia käik ja võimalikud riskid, ning neist teatati kuberneridele, määrates kindlaks uued reeglid ja meetmed, mida tuleb järgida kõigi eluvaldkondade jaoks.

Selle ringkirjaga on söögi- ja joogikohad nagu restoranid, restoranid, kondiitritooted, kohvikud, kohvikud 10–00 restorani, restorani või veebipõhiste toidutellimiskompaniide tööaegade vahel, mis võivad olla avatud ainult kaasa võtmise või kaasa võtmise teenuse pakkumiseks. Alates kella 20 Pärast öeldi, et öeldi, et pakettteenust saab pakkuda ainult telefoni või veebipõhise tellimuse kaudu.

Teisalt on põhimõtted, mille alusel saavad restoranid ja restoranid hotellides ja majutusettevõtetes tegutseda Korduma kippuvad küsimused 9. Öeldi, et seda on artiklis selgitatud.

Sellegipoolest pange tähele, et mõned hotellid ja / või majutusasutused rikuvad restoranidele ja restoranidele kehtestatud reegleid, inimesed, kes nõuetele ei vasta, lubatakse hotelli või majutusasutuse restoranidesse või restoranidesse või et piirangutest üle saada, pakutakse müügiks muusika-söögikordade meelelahutusprogrammide pakette. taganes.

Selles suunas;

1. Hotellides ja majutusettevõtetes asuvad restoranid või restoranid, mis on vabastatud söögi- ja joogikohtade piirangutest, saavad toitlustusteenuseid osutada ainult majutusklientidele.

2. Hotellides ja majutusettevõtetes asuvatel restoranidel või restoranidel ei ole lubatud kaasa müüa.

3. Nende kohtade inspekteerimistegevust tõhustatakse ja nende tõhusust suurendatakse.

4. Korrakaitseametnike, hotellide ja majutusasutuste restoranide või restoranide klientide kontrollide käigus Identiteedist teatamise seadus Kindlasti kontrollitakse, kas see kuulub nende inimeste hulka, kellele on programmi raames teatatud.

5. Identiteedist teatamise seadus Kontrollitakse, kas hotelli raames tehtud teadete ja majutusasutuste enda dokumentide vahel on vastuolusid.

6. Tundi restoranides, restoranides ja muudes hotellide saalides ning majutusettevõtetes Alates 22.00 Siis ei tehta mingil juhul muusikaülekannet (sealhulgas elavat muusikat, taasesituse salvestamist jne.).

Provintside / rajoonide üldiste hügieeninõukogude otsused võtavad kubernerid ja linnaosavanemad viivitamata vastu vastavalt üldise hügieeniseaduse 27. ja 72. artiklile ning vastavad ülalnimetatud põhimõtetele ja nende rakendamisel ei tekitata häireid.

Hotellide ja majutusasutuste suhtes, mis leitakse olevat vastuolus kindlaksmääratud põhimõtetega või tegelevad meelelahutuskohtadena, võetakse haldusmenetlus vastavalt üldise hügieeniseaduse ja turismi soodustava seaduse asjakohastele artiklitele.

Kuriteoks peetava käitumise osas algatatakse Türgi kriminaalkoodeksi artikli 195 reguleerimisalas vajalik kohtumenetlus.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid