Desinfitseerimise mobiliseerimine ühistranspordis Izmir Metropolitanilt!

Desinfitseerimiskampaania ühistranspordis Izmirist
Desinfitseerimiskampaania ühistranspordis Izmirist

Kõik Izmiri pealinna omavalitsusega seotud ühistranspordiasutustes ja organisatsioonides olevad sõidukid desinfitseeritakse pärast iga reisi terve päeva jooksul. Bussid, metroo- ja trammivagunid ning laevad; See puhastatakse viirustest ja mikroobidest veepõhiste puhastusvahenditega, mis ei kahjusta inimeste ega keskkonna tervist.


Koranaviiruse juhtumite sagenemise tõttu peab İzmiri pealinna omavalitsus, kes peatas kogu oma tegevuse ja sulges oma sotsiaalobjektid, suurt tähtsust ka ühissõidukite regulaarsel desinfitseerimisel. Kõik bussid alates märtsist, kui seda haigust hakati Türgis nägema, koristati metroo- ja trammivagunitega laevu iga kord pärast päeva lõppu üksikasjalikult; vaba viirustest ja mikroobidest.

Metroovagunid Fahrettin Altay jaamas; Karşıyaka Trammiautod desinfitseeritakse Alaybey peatuses ja Konaki trammiautod Halkapınari peatuses väikseimate detailideni. ESHOT ja İZULAŞ bussid ning İZDENİZ laevad puhastatakse ka pärast iga ekspeditsiooni pealaest jalatallani. Päeva lõpuks puhastatakse ja desinfitseeritakse uuesti kõik ühissõidukid. Uuringutes; Nii asutuste kui ka organisatsioonide enda töötajad ja İzmiri pealinna omavalitsuse keskkonnatervishoiu osakonnaga seotud eksperdid töötavad.

Soyer: Järgime reegleid

İzmiri pealinna vallavanem Tunç Soyer teatas, et nad on teadlikud ühistranspordisõidukite puhastamise ja desinfitseerimise tähtsusest; Ta rõhutas, et nad näitavad selles küsimuses suurt tundlikkust. Teatades, et pandeemia vastases võitluses on suur vastutus nii tervishoiutöötajatel ja ametlikel asutustel kui ka kodanikel, ütles president Soyer: „Kahjuks oleme tagasi alguses. Pealegi on seekord olukord palju tõsisem. Me kõik peame käituma vastutustundlikult. Kui võimalik, jääme oma kodudesse. "Need, kes peavad välja minema, peaksid täielikult järgima maski, sotsiaalse distantsi ja hügieenieeskirju."

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid