Izmiris kuulutati välja uued Corona keelud

Izmiris kuulutati välja uued koroonakeelud
Izmiris kuulutati välja uued koroonakeelud

Izmiri pealinna omavalitsus on lisanud oma praegustele meetmetele uusi meetmeid, et ära hoida viimastel nädalatel taas tõusuteel olnud koronaviiruse juhtumeid. Sellega seoses peatati avalikud kultuuri-, kunsti- ja spordiüritused. Otsustati, et köisraudteevõrgustik, metsloomapark, kõik Grand Plaza poolt hallatavad restoranid ja kohvikud ning kutsevabriku kursused jäävad mõneks ajaks suletuks.


seeria teatise üle, et Türgi on viimastel nädalatel kiiresti kasvamas, alates märtsist kestva koroonaviiruse puhangu juhtumite arv ja Izmiri meditsiinikoda selgitavad, kuidas Izmirile epideemia eriti kontrolli alt väljuda pärast maavärina tellimist uutele meetmetele. Izmiri pealinna omavalitsuse rakendatud meetmete raames peatati avalik kultuur, kunst ja sporditegevus. Raamatukogude haru direktoraat sulges kõigile raamatukogudele füüsilise juurdepääsu kuni teise otsuseni. Teatrietendused, tants, filmietendused, kontserdid, ooperietendused, festivalitegevus, hariduskoor ja töötoad ning näitused linnaarhiivi ja muuseumide harukontoris, mis kuulutati välja Izmir Artis ja Ahmed Adnan Sayguni kunstikeskuses toimuvaks, peatati.

Kursused, laste- ja noortekeskused suletakse

Izmiri pealinna omavalitsuse sotsiaalsete projektide osakonna all tegutseva kutsevabriku koosseisus olevad kursuskeskused ning töötoad "FikrimİZ" ja "Fablab" lõpetasid epideemia tõttu oma tegevuse. Selles protsessis sulgevad oma uksed ka muinasjutumajad, laste noortekeskused, ajalooline söegaasi noortelinnak, Örnekköy noortelinnak, naiste nõustamiskeskused, puuetega inimeste keskused ja puuetega inimeste teadlikkuse tõstmise keskus.

Kohvikuteenused peatusid

Peatatakse Izmiri loodusliku pargi kohvikud, kohvik Elevator, kohvikud ja lihamaja Teleferik, kohvik Izmir, puuetega inimeste keskus ja Örnekköy rajatised, kus tegutseb GRAND Plaza. Izmiri ajaloo-, kultuuriekskursioone ning ajaloo- ja fotokoosolekuid sel perioodil ei korraldata. Izmiri pealinna omavalitsus ei korralda jooksvaid ja muid sarnaseid sporditegevusi võetud tähtsusperioodil ning kõigi harude spordikoolid suletakse.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid