Keltepe suusakeskuse rajatised on jälle pakkumised

keltepe suusakeskuse rajatised uuesti pakkumisele
keltepe suusakeskuse rajatised uuesti pakkumisele

Karabüki noorte- ja spordi provintsidirektoraadi all tegutseva Keltepe suusakeskuse rajatiste hange viidi läbi eelmisel kuul. Siiski saadi teada, et hanke võitnud ettevõte ei sõlminud lepingut ja et rajatis läks uuesti rendile.


Keltepe suusakeskuse Karabüki keskuse Karaağaç külapiirkonna provintsi noorsoo- ja spordidirektoraadile kuuluvad ülemised ja alumised ekskursioonirajatised; Öeldi, et kohviku, köögi, suusavarustuse rentimise äri pakutakse avatud pakkumise alusel üheks aastaks rendile. Pakkumine toimub reedel, 04. detsembril 2020 kell 11.00:XNUMX.

Üüripakkumise aastase üüri koguväärtusest; Pandi kirja, et see oli 5 tuhat TL, arvestamata 18 protsenti erinevaid aktsiaid, 6 protsenti käibemaksu, tempelmaksu, lepingumärgi hinda ja 90 protsenti lõpptagatist.

 


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid