Kodumaine käsigranaadikast on valmis TAF-i varude sisestamiseks

kodumaine käsigranaadikast valmis tsk-inventuuri sisestamiseks
Foto: presidendi kaitsetööstus

Eesistujariigi kaitsetööstuse president prof. Dr. İsmail Demir teatas, et käsigranaadikasti EBK-M44 tootis 100 protsenti kohalikult ja üleriigiliselt Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ (STM) ja et see on valmis TAF-i inventuuri sisestama.


Linnapea Demir andis EBK-M44 käsigranaadiboksi kohta teavet oma sotsiaalmeedia kontode postituses ja kasutas järgmisi väiteid.

„Jätkame uute toodete väljatöötamist, mis annavad selles valdkonnas eelise vastavalt Mehmetçi vajadustele, nõudmistele ja kogemustele. EBK-M44 käsigranaadiboks elamute ja eriotstarbeliste operatsioonide jaoks; STM tootis selle 100% -liselt kohalikult ja riiklikult oma tugeva, kerge ja funktsionaalse struktuuriga.

Igasugustes keskkonnatingimustes sobiv EBK-M44 annab võimaluse kasutada ühe käega granaati 2 sekundi jooksul relva vabastamata. Topeltkaitsesüsteemiga EBK-M44 tagab granaadi ohutu töö koos võimalusega granaat tagasi panna ja kanda ka siis, kui selle tihvti tõmmatakse.

Iseenesest väike EBK-M44 omab suurt mõju ja eeliseid, on edukalt läbinud kõik sisestatud keerukad testid ja on valmis TSK inventari sisestama. "


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid