KPSSi regulatsioon transpordis Manisas

kps-de reguleerimine manisas
kps-de reguleerimine manisas

Manisa pealinnavalitsus võttis vajalikud meetmed, et vältida nädalavahetusel toimuval avaliku sektori personali valikueksamil (KPSS) osalevatel kodanikel probleeme. Nentides, et riigiteenistujate kandidaadid pääsevad hõlpsasti eksamipaikadesse, jagas Manisa pealinna omavalitsuse transpordiosakonna juhataja Hüseyin Üstün ka teavet, et sõidukireisid algavad hommikul kell 07.00:XNUMX.


Pühapäeval, 22. novembril higistavad riigiteenistujate kandidaadid avaliku personali valikueksamil. Manisa pealinnavalitsus võttis vajalikud ettevaatusabinõud, et vältida riigiteenistujate kandidaatide transpordiprobleeme Manisas. Riigiteenistujate kandidaatidele edu soovides ja transpordis rakendatud meetmete kohta teavet pakkudes ütles Manisa pealinna omavalitsuse transpordiosakonna juhataja Hüseyin Üstün: „Kuna pühapäeval, 22. novembril on teada, et on olemas avaliku sektori personali valimise eksam, rakendatakse koroonaviiruse meetmete raames ka komandanditundi. Meie ühistranspordilennud algavad hommikul kell 07.00, et meie riigiteenistujate kandidaatidel probleeme ei tekiks. Lisaks teevad meie meeskonnad kogu provintsis vajalikke järelmeetmeid. Sel puhul soovin edu kõigile riigiteenistujate kandidaatidele ”.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid