Milas Bodrumi lennujaam saab ACI pandeemia tunnistuse

milas Bodrumi lennujaam sai silmapandeemia tunnistuse
milas Bodrumi lennujaam sai silmapandeemia tunnistuse

Milas-Bodrumi lennujaam on saanud Rahvusvahelise Lennujaamade Nõukogu (ACI World) loodud tunnistuse, mis määrab pandeemiameetmed.


TAVi lennujaamade opereeritud Milas-Bodrumi lennujaam vastas asjakohastele kriteeriumidele ja sai ACI Worldi loodud lennujaama terviseakrediteerimise pandeemia perioodil ohutuks reisimiseks.

TAV Milas-Bodrumi operatsioonide koordinaator İclal Kayaoğlu ütles: „Ehkki pandeemia on piiride sulgemise tõttu tõsiselt mõjutanud valitsusi, on lennundus uute regulatsioonidega kõige kiiremini kohanevate sektorite hulgas. Pärast pandeemia tekkimist viisime Milas-Bodrumi lennujaamas kiiresti ja täielikult ellu ametivõimude määratud meetmed töötajate ja reisijate tervise kaitsmiseks. Saime SHGMi välja antud lennujaama pandeemiliste meetmete sertifikaadi ja allkirjastasime Euroopa Lennundusohutusameti (EASA) loodud protokolli. Oleme nüüd liitunud ACI loodud programmiga. Usume, et meie reisijad hakkavad turvaliselt reisima, kuna pandeemia kaotab mõju ja reisipiirangud kaotatakse ”.

Türgis, mida haldab TAV Ankara Esenboga, Izmir Adnan Menderes ja kes on sertifitseeritud ACI-Alanya Gazipasa lennujaamade poolt. Makedoonia Skopje, Tuneesia Enfidha ja Monastir, Saudi Araabia Medina ja Horvaatia Zagrebi lennujaamad, mida ettevõte opereerib välismaal, on samuti akrediteerimisprotsessi lõpetanud ja saanud tunnistuse.

Milas-Bodrumi lennujaam teenindas selle aasta esimese 10 kuuga 1 miljonit 401 tuhat reisijat.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid