Tervishoiuministeerium värbab 14 filiaali 12 tuhat tervishoiutöötajat

tervishoiuministeerium värbab branstasse tuhat tervishoiutöötajat
tervishoiuministeerium värbab branstasse tuhat tervishoiutöötajat

Terviseminister dr. Fahrettin Koca teatas oma avalduses, et ministeerium võtab vastu 12 tuhat lepingulist tervishoiutöötajat, kes keskse paigutuse peab tegema ÖSYM vastavalt KPSSi skoorile, mis tuleb tööle võtta provintsi organisatsiooni teenindusüksustes.


Minister Koca märkis järgmist: „Psühholoogid, sotsiaaltöötajad, bioloogid, audioloogid, lastearendajad, dieediarstid, füsioterapeudid, töö- ja tegevusterapeudid, sealhulgas 7.000 õde, 1.700 ämmaemandat ja 2.864 tervisetehnikut / tehnikut Värbatakse terapeut, perfusionist ja tervisefüüsik. Nimekirjad, sealhulgas 12.000 19 ametikoha provintside ja tervishoiuasutuste jaotus, esitati ÖSYM-i direktoraadile. Pärast vajalike ettevalmistuste tegemist avaldatakse valikujuhend ÖSYMi veebisaidil ja kandidaadid saavad teha oma valikuid käesolevas juhendis määratud kuupäevade vahel. ÖSYM ei saa intervjuusid korraldada kohtumiste kaudu keskse paigutuse kaudu. Teatisi saab jälgida meie ministeeriumi haldusteenuste peadirektoraadist ja ÖSYM-i veebisaidilt. Sel raskel perioodil, kui me võitleme Covid-XNUMX epideemiaga, usun, et need kohtumised muudavad meid tugevamaks ja annavad olulise panuse meie kodanikele kvalifitseeritumate tervishoiuteenuste pakkumiseks. Edu meie tervisekogukonnale. "


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid