TCDD delegatsioon Tansaania raudteel

tcdd delegatsioon Tansaania raudteedel
tcdd delegatsioon Tansaania raudteedel

TCDD peadirektori asetäitja Metin Akbaş ja temaga kaasas olnud delegatsioon tegid tehnilise visiidi Tansaania raudteele.


Toimus kohtumine, kus osalesid TCDD delegatsioon ja TRC delegatsioon eesotsas Tansaania raudteede organisatsiooni (TRC) peadirektori Masanja K. Kadogosaga.

Koosolekul TRC peadirektor Kadogosa; Nentides, et nad on Türgi lepinguliste ettevõtete panusega kogu riigis läbi viidud projektidesse väga rahul, märkis ta, et nad tahavad veelgi rohkem kasu saada Türgi raudteesektori kogemustest sajandi jooksul. Ta rõhutas, et ulatuslikud koolitused, mida TCDD oli varem korraldanud 202 Tansaania raudteelasele raudteeinfrastruktuuri ja pealisehituse teemal, aitasid suuresti kaasa Tansaania Raudteekorporatsiooni kogemuste ja pädevuse positiivsele arengule.

Kohtumisel arutati kahe raudtee-organisatsiooni vahelisi võimalikke koostöövaldkondi, kogemuste jagamise, koolituse ja nõustamise küsimusi raudteevaldkonnas ning anti teavet Tansaanias käimasolevate ja kavandatavate projektide kohta.

TCDD peadirektori asetäitja Metin Akbaş koos saatjaskonnaga tegid tehnilise visiidi IIala projektikohale ja Darüsselam-Morogoro SGR liinile.

Tansaania esimese 1.435 rööbastee, elektri- ja signaaliliini (ERTMS Level-2) liini omadus ning 202 km Dar es Salaami ja Morogoro vahelise ning 336 km Morogoro ja Makutupora vahelise rööbastee ehitamine on Türgi lepinguosalise ettevõtte poolt. . Ehitatava liini esimene osa on plaanis kasutusele võtta 538. aastal. Ettevõtte avamine Türgi Vabariigi riigiraudteel testimise ja kasutuselevõtu, käitamise ja käitamise, hoolduse, koolituse, juhendamise ja järelevalve küsimustes toetab Tansaania raudteekorporatsiooni.

TCDD peadirektori asetäitja ja sellega kaasnev tekst Akbas külastasid ka Türgi saatkonda Dar es Salaamis, suursaadik kohtus auavalduse asesekretäriga 2.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid