Viimane hetk: ühistranspordi üldine piirang

recep tayyip erdogan koronaviirus
recep tayyip erdogan koronaviirus

President Recep Tayyip Erdoğan teatas uutest koronaviirusmeetmetest pärast presidendi kabineti istungit. President Erdoğan teatas oma kõnes, et liikumiskeeld on laienenud, rõhutades, et taas tõusma hakanud koroonaviiruse epideemia näitab oma mõju ka meie riigis. President Erdoğan ütles: „Üldist liikumiskeelu piirangut kohaldatakse igal tööpäeval kella 21.00-st öösel kuni 05.00-ni hommikul. Nädalavahetuse tänavapiirang kehtib reede õhtul kella 21.00-st esmaspäeva kella 05.00-ni, ”ütles ta. Lisaks ei saa 65-aastased ja alla 20-aastased ühistransporti kasutada.


Meie kabineti koosoleku esimene ja kõige olulisem küsimus oli arengud koroonas. Kahjuks on kogu maailmas enneolematu tõusuni jõudnud epideemia meie riigis kahjuks tõhus. Jagasime, et rakendame uue meetmete komplekti. Asjaolu, et juhtumite arv on jõudnud 30 tuhandeni, nõuab meie kõigi hoolsamat tegutsemist. Ei ole midagi muud kui sellised abinõud, mille eesmärk on minimeerida inimeste liikuvust, et vähendada epideemia negatiivset mõju. Eeldame, et meie määratud epideemiameetmeid järgitakse rangelt. Soovime, et kõik meie kodanikud ei sekkuks rahvahulka, kui nad seda ei pea, kuni epideemia pole enam ohuks. Me peame omalt poolt ohvreid tooma. Meie suurim tänu tervishoiutöötajatele nende südamest tehtud pingutuste eest on neile lisakoormuse mitte kehtestamine. Me peame tegutsema mobilisatsiooni vaimus koos 83 miljoni inimesega. Samuti peame olema ettevaatlikud spekulatsioonide üle, et alahinnata epideemia vastu võitlemise jõupingutusi. Kena võitlus tuleb laubalt võitlusest praeguse haiguspuhangu Türgi ees. Loodan, et alustame vaktsineerimisprotsessi alustamisega kontrollitavat võitlust.

CORONAVIRUS VAKTSIIN ON TASUTA

Jälgime tähelepanelikult vaktsineerimise arengut maailmas. Esiteks oleme sõlminud 50 miljoni annuse lepingu. Meie kodanikel on vaktsiinile tasuta juurdepääs. Loodan, et tervishoiutöötajate vaktsineerimine algab järgmisel kuul.

SIIN ON UUED KORONAVIIRUSE MEETMED

Saime täiendava konsultatsiooni meie kabineti koosolekul.

 • Üldist liikumiskeeldu rakendatakse igal tööpäeval kella 21–5. Nädalavahetustel jätkub see reede õhtul kella 21-st esmaspäeva hommikul kella viieni. Ringkirja lisatavad sektorid, nagu tootmine, tarnimine, logistika, tervishoid, põllumajandus ja mets, jäävad sellest reguleerimisalast välja.
 • Nädalavahetusel kehtivad piirangud on välja jäetud sellistele ettevõtetele nagu turu lihatöötajad ja kojukandeteenuseid osutavad kohad.
 • Restoranid ei saa pakkuda muid teenuseid kui kaasa võtmine.
 • Üle 65-aastased ja alla 20-aastased ei saa ühistransporti kasutada.
 • Lasteaia ja sarnase hariduse klassi tegevus peatatakse.
 • Eriti palun neil vastuvõtt peatada, kuni ähvardus on möödas. Majades ei korraldata tegevusi, kus inimesed kokku saavad, näiteks mawlut ja uusaasta pidustusi.
 • Matusepalveid peetakse maksimaalselt 30 inimesega koos nende sugulastega ja pulmade puhul seda arvu ei ületata.
 • Sellised kohad nagu Türgi aurusaun, saun, massaažisalong, bassein, lõbustuspark puhkavad oma tegevuses.
 • HES-koodi rakendust rakendatakse kaubanduskeskuse sissepääsu juures.
 • Rahvarohkete tänavatega väljakule sisenevate inimeste arvu võib avaliku hügieeni amet piirata.
 • Üle 50 inimesega töökohtades jälgib epideemiameetmete rakendamist rangelt olemasolev töötervishoiu ja tööohutuse ekspert töökoha arsti järelevalve all.
 • Nende küsimuste üksikasjad avaldatakse siseministeeriumi välja antud ringkirjas ja seda rakendatakse teisipäeva õhtust.

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid