Kodumaiste autode TOGG tehase ehitus jätkub kiiresti

kodumaiste autotööstuste tehase ehitus jätkub kiiresti
kodumaiste autotööstuste tehase ehitus jätkub kiiresti

TOGG platvormi projekteerimis- ja tootmiskeskuse ehitustööd, kus hakatakse tootma kodumaist autot TOGG, jätkuvad kiiresti.


Ehitustöö üksikasju sisaldavat videot jagati TOGGi Twitteri kontol.

Tööde kohta jagati järgmisi üksikasju: „Kaevetöid tehti 7 tuhat kuupmeetrit, mis on piisav, et täita kokku 630 tuhat 245 konteinerit. Valmistati 11 tuhat 27 kuupmeetrit täidist, mis oli piisav 500 olümpiasuuruses basseini täitmiseks. Otsa lõpuni ühendatuna toodeti 318 17 maapinna tugevdussammast, mis ulatuvad 500 kilomeetrini ja ulatuvad Istanbulist Çanakkaleni. Pärast värvi- ja energiaühikuid on 90 protsenti kereüksuse põhilistest tugevdustöödest lõpetatud. "


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar