DHMI My Flight Guide rakendus laaditi 3 kuu jooksul alla 44 tuhandele seadmele

dhmi minu lennujuhi rakendus laaditi alla tuhandesse seadmesse kuus
dhmi minu lennujuhi rakendus laaditi alla tuhandesse seadmesse kuus

Transpordi- ja taristuministeerium teatas, et DHMİ lennujuhi rakendust, mis on kaasaegse infrastruktuuri ja kasuliku liidesega reisija- ja kasutajasõbralik, arendatakse jätkuvalt, et rahuldada ajastu nõuete kohaselt reisijate reisi- ja sidevajadusi.

 Minu lennujuht on 3 kuu jooksul alla laaditud 44 XNUMX seadmesseSelgitades, et Riigi Lennujaamade Ameti (DHMİ) välja töötatud lennujuhiste rakendust hakati 3 kuu jooksul kasutama umbes 44 tuhandes seadmes, teatas ministeerium, et praegu töötab rakendus umbes 44 tuhandel seadmel; Minu lennujuhis teatas ta, et ligi 50 tuhat inimest on jälginud oma lende, 6 tuhat inimest on saanud tasuta Interneti-teenust ja 1300 inimest on esitanud oma HES-koodi päringu.

Teatades, et 2020. aasta novembris lisati rakendusse My Flight Guide kaks uut funktsiooni, teatas transpordi- ja taristuministeerium, et ministeeriumilt saadud veebiteenus ja HEPP-koodi päringuteenus ning Check-Send-teenus, kus kodanikud saavad oma arvamusi ja ettepanekuid lennujaamade kohta kiiresti edastada, on käivitatud. Nentides, et kodanikud saavad kasutada lennujaamades mobiilirakenduse kaudu pakutavat tasuta kuni 2 gigabaidist internetti, teatas ministeerium, et tänu saadetavatele viivitamatutele teadetele on kadunud ka reisijate lennemissioonid.

 Plaanis on aktiveerida õhus olev kiirreageerimise rakendus

Ministeerium teatas, et selle aasta esimesel poolel on kavas osutada kõigi lennujaamade korruseplaanide kohal sisemine navigeerimisteenus ja aktiveerida rakendus Instant Flight Tracking (Flight Radar).

Oktoobris kasutusele võetud "My Flight Guide" abil saavad kasutajad pääseda ligi lennuteabele, saates Facebook Messengeris DHMİ lennuinfosüsteemile sõnumi, mainides Twitteri @dhmiucus infokontot ja Turkcell Bipi kaudu DHMİ lennuinfosüsteemi rakendust.

Minu lennujuhi rakendus pandi tööle 15. oktoobril 2020 piduliku tseremooniaga Esenboğa lennujaama rahvusvahelises terminalis, millest võttis osa transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar