Karaismailoğlu: Algas riikliku lähirongide komplekti projekt

algas linnalähiliinide rongide riiklik projekt
algas linnalähiliinide rongide riiklik projekt

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu kohtus töösturitega "Ankara tööstuskoja märtsi assamblee koosolekul". Karaismailoğlu tootmine Türgis, tööhõive, lisandväärtus, suurenenud kaubandus ja ekspordivõimalused ühes peamises dünaamikas teatati, et kohalik ja riiklik tööstustoodang. Karaismailoğlu, "IMF ennustas 2021. aastal maailmamajanduses 5,2-protsendilist kasvu, ootab OECD sõnul Türgis 5,9-protsendilist kasvu," ütles ta.

 "Algas riiklik lähirongide rongide projekt"Minister Karaismailoğlu teatas, et riiklik elektrirongikomplekt, elektrivedur, hübriidvedur, topelvedur ja originaalmootorite projektid jätkuvad TURASAŞ tehases edukalt, ja ütles: „Riiklik lähirongide projekt on alanud. Aastal 2021 valmib disain ja alustatakse prototüübi tootmist. Meie riikliku elektrirongikomplekti projektis on lokaliseerimise määr jõudnud 60 protsendini. Loodan, et kodutarbimise protsent tõuseb masstoodangus 80 protsendini. Lisaks jätkame ministeeriumina oma linna raudteesüsteemi transpordiprojekte. Kooskõlas meie ministeeriumi 2023. aasta visiooniga on meie eesmärk suurendada 2023. aastal raudteesektori osakaalu reisijates 5 protsendini, lasti 10 protsendini, reisijate 2035 protsendini ja lasti 15 protsendini.

 

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar