Ergani mägede suusakeskus teeb nime 2,1 miljoni liiri investeeringuga

Ergani mägede suusakeskus saab miljoni liiri investeeringuga endale nime
Ergani mägede suusakeskus saab miljoni liiri investeeringuga endale nime

Ergani mäesuusakeskus saab nime 2,1 miljoni liiri investeeringuga; "Ergani suusaaeg" nimelise projekti protokoll, millel on õigus saada toetust Kirde-Anatoolia Arenguagentuuri "Valdkondliku konkurentsivõime infrastruktuuri programmi täiustamise" raames ja mille viib ellu Erzincani provintsi eriadministratsioon, allkirjastati.KUDAKA peasekretär Oktay Güven ja Erzincani provintsi erihalduse peasekretär Yaşar Felekoğlu osalesid allkirjastamistseremoonial, mis toimus KUDAKA Erzincani investeeringute tugibüroos.

"Suusatamise aeg Erganis" projekt on 12 km kaugusel kesklinnast, lennujaamast 13 minuti kaugusel ja Türgi 12 km nõlvadega kõige kauem, eristades seda, et see on üks füüsilise infrastruktuuri arendamise radasid Erkani suusakuurort ja andes uue hoog talveturismile Selle eesmärk on üheskoos taaselustada talveturism Erzincanis.

Rajad on plaanis efektiivsemalt kasutada koos projekti elluviimisega kavandatud lumejooksuraja ettevalmistussõidukiga, hoida lumetõkke rajad alati valmis ja luua kvaliteetne pinnas.

Projektist 2,1 miljonit TL, mille koguinvesteering on 1,5 miljonit TL, annab KUDAKA.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar