Mahmut Sütcü nimetati TCDD juhatuse liikmeks

Mahmut Sutcu nimetati TCD direktorite nõukogu liikmeks
Mahmut Sutcu nimetati TCD direktorite nõukogu liikmeks

Vastavalt president Recep Tayyip Erdoğani allkirjaga avaldatud otsustele nimetati direktorite nõukogu liikmeks Mahmut Sütcü, kes oli TCDD peadirektoraadis vaba.Ametisse kinnitamise otsuses avaldati Türgi Vabariigi riigiraudtee (TCDD) kinnisvara peadirektoraat.

Türgi Vabariigi Riigiraudtee peadirektoraat avab direktorite nõukogu seadusandliku dekreedi nr 233 liige. Otsuse nr 8 roll koos eesistujariigi artikliga 3 määras Mahmoud meierei vastavalt dekreedi artiklitele 2 ja 3.

Kes on Mahmut Sütcü?  

Mahmut Sütcü sündis 1968. aastal Samsuni provintsis Bafra piirkonnas. Põhi- ja keskhariduse omandas ta Bafras ja Amasyas. Ta võitis Ankara ülikooli riigiteaduskonna 1986. aastal ja lõpetas rahanduse osakonna 1990. aastal.

Pärast sisseastumiseksami sooritamist 991. aastal määrati ta maksuinspektori abiks ja 1994. aastal kvalifikatsioonieksamil õnnestudes maksuinspektoriks. 2003. aastal sai temast maksuinspektor.

Aastatel 2002–2003 oli ta Inglismaal rahandusministeeriumi ametnikuna 1 aasta. Aastatel 2004-2005 töötas ta Istanbuli väliskaubanduse maksuameti juhatajana ning koos selle ülesandega töötas ta Marmara ettevõtte tulumaksuametis ja Boğaziçi ettevõtte tulumaksuametis. 2005. aastal tegutses ta Antalya piirkondliku tuludirektoraadina ja nimetati 16.09.2005 Antalya maksuameti juhiks tuludministratsiooni ümberkorraldamise tagajärjel.

Mahmut SÜTCÜ, kes töötas ka Ankara maksuameti juhina, töötab praegu maksuameti asepresidendina.

2006., 2007., 2008. ja 2009. õppeaastal õpetas ta maksuõigust Akdenizi ülikooli majandus- ja haldusteaduskonna rahanduse osakonna üliõpilastele.

Ta on abielus kahe lapsega ja räägib inglise keelt. "

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

1 Kommentaar

  1. mahmut meierei saab kasu tcdd-st .. sellised määramised pole õiged sõltumatute inimeste jaoks. Liikmeks peaksid saama juhatus, edukad spetsialistid, kes veedavad oma elu asutuses töötades, või populaarsete töökohtade veteran, kes on pensionist lahkunud. asutus, pühendunud töötajad.

Yorumlar