Millal algavad piirkondlikud rongilennud?

Millal algavad piirkondlikud rongiteenused?
Millal algavad piirkondlikud rongiteenused?

TCDD Tasimacilik peatas koroonaviiruseepideemiaga piirkondlikud ja põhiliinid 1 aasta tagasi. Piirkondlikud rongid; Adana-Mersin, Mersin-Islahiye, Halkalı- See lendab väga lähedaste keskuste, nagu Kapıkule, Karabük-Zonguldak ja Basmane-Denizli, vahel, kus äri- ja haridusalastel eesmärkidel on reisijate intensiivne liikumine ning nõudlus on suur.Habertürkist Olcay Aydileki uudiste järgi, TCDD Tasimacilik plaanib mõnel neist liinidest lennud uuesti alustada alates 23. märtsist. Selleks tehti vajalikud ettevalmistused. Allikad väitsid, et kõiki piirkondlikke liine ei pruugi avada: „Mõnes liinis püüti reise uuesti alustada. Läbirääkimised jätkuvad. Kui poliitiline tahe peab seda sobivaks, võivad alata piirkondlikud rongiteenused, ”ütles ta.

Piletihind ja müük

Niisiis, kas rongipiletite hindades ja müügipraktikas on muudatusi? TCDD Tasimacilik töötab perioodiliselt kulude katmisega. On öeldud, et teatud kaupade, eriti energia osas, on kulusid suurenenud. Kuid selles etapis ei ole piletihindade muutust oodata rongide puhul, mis asuvad või pannakse kiirraudteeliinidele või muudele liinidele.

Piirkondlikke rongipileteid müüdi TCDD tollipunktidest kuni 5 minutit enne rongi väljumist. Reisijad; Nad said pileteid osta kuni 15 minutit enne rongi väljumist mobiili, kõnekeskuse või Interneti kaudu. Märgitakse, et see praktika jätkub ka siis, kui avatakse piirkondlikud rongid.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar