Kus on Clandrase sild? Clandrase silla ajalugu

kus on clandrase sild
kus on clandrase sild

Ajalooline sild Früügia ajast Uşaki provintsi Karahallı linnaosas. Sild ehitati Banazi voogule umbes 2500 aastat tagasi. Silla kaks otsa istuvad mäekivide poolel taljel. See on 24 meetrit pikk, 17 meetrit sügav ja 1,75 meetrit lai. Kivide näod on graveeritud pliiatsitega ja võlvide suured kivid on hästi ühendatud surnukehadega. Selle vöö on rihmaratta kujul.Sild ehitati tõuketehnikaga fikseeritud kivimile, mis koosneb kahest põhikehast, mida nimetatakse elevandijalgadeks. Milleks see tehtud on, pole jälgegi. Kuid see on kaotanud oma originaalsuse, kuna see on viimastel aastatel betooniga parandatud, kui üks võtmekividest on liikunud.

Silla kõrval on Karahallı elektrijaam. Tehasest välja lastav vesi valatakse betoonkanali kaudu 17 meetri kõrguselt silla küljelt.

Clandrase sild ja selle ümbrus on piirkonna jaoks oluline puhkepaik.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar