Kus on Kuldsarve sild? Kuldsarve silla ajalugu

kus on suudmeala sild
kus on suudmeala sild

See on üks Istanbuli Kuldsarve sildadest. See asub Ayvansaray ja Halıcıoğlu vahel.1971. aastal lepiti kokku Bosporuse silla, ringtee ja kolmanda silla ehitamiseni Kuldsarvele. See sild, mis tagab Bosporuse silla ringteede kulgemise Kuldsarvele, ehitati muulidele. Türgi Vabariigi muutmine Ishikawajima-Harima maanteede peadirektoraadiks raskeks Ind. Co OÜ jaapanlase ja Julius Berger-Bauboag AG poolt 34 kuuga ja asusid teenistusse 10. septembril 1974. 1995. aastal ehitati silla suure nõudluse tõttu kaks täiendavat silda. Maantee 1, mis on Bosporuse silla ringtee, kulgeb üle Kuldsarve silla.

See on 995 m pikk, 32 m lai ja 22 m üle merepinna. Talvekuudel juhtub palju jäätumisest tingitud õnnetusi.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar