Denizli köisraudtee ja Bağbaşı platoo muutusid taas valgeks

Denizli köisraudtee ja Bagbasi platoo muutuvad taas valgeks
Denizli köisraudtee ja Bagbasi platoo muutuvad taas valgeks

Denizli Teleferik ja Bağbaşı platoo 1500 kõrgusel muutusid taas valgeks koos lumesajuga, mis algas Denizlis varahommikul.Denizli Teleferik ja Bağbaşı platoo, mille Denizli pealinna omavalitsus rakendas 2015. aastal praktikas eesmärgiga rikastada Denizli inimeste seltsielu ja võimaldada neil koos loodusega aega veeta, muutusid kolmapäeval, 24. märtsil 2021 taas valgeks. Denizli Teleferik ja Bağbaşı platoo, mis on valge kattega postkaardistseenide stseen, on sagedane sihtkoht kodanikele, kes soovivad lumepalle mängida ja lähedastega aega veeta. Denizli Teleferik ja Bağbaşı platoo, mis on juba esimesest kasutuselevõtmise päevast kodanike seas suurt huvi tundnud, avaldavad külastajatele jätkuvalt muljet ilu poolest, mis hõlmab nelja aastaaja jooksul looduse erinevaid toone.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar