Alustati kandideerimist üleriigilisele laste heliloojate koosolekule

Algasid taotlused üleriigilisele lasteheliloojate kohtumisele
Algasid taotlused üleriigilisele lasteheliloojate kohtumisele

IMM korraldab 23. aprilli riikliku suveräänsuse ja lastekaitsepäeva 101. aastapäeval teise riikliku laste heliloojate kohtumise. Taotlused konkursile, mille eesmärk on arendada muusikahuviliste laste loovust ja julgustada neid heliloomingut, lõpeb 12. aprillil. Konkursi finaal, kus heliloomingu töötoa võitjad kuulutatakse välja 15. aprillil, peetakse veebis 23. aprillil.Istanbuli pealinna omavalitsus (IBB, Mustafa Kemal Ataturk kingitusega lastele 23. aprillil Riiklik suveräänsus ja toob tänupühal kokku helilooja tuleviku. Osakonna IMM-kultuuri hakati esimest korda korraldama eelmisel aastal Türgis "Rahvuslik laste helilooja" Viimastega kohtumine Konkursi eesmärk on, et lapsed avastaksid oma potentsiaali kompositsiooni alal.

Riiklik laste heliloojate kohtumine, kuhu taotlusi jätkatakse, toimub neljas kategoorias. 7–9-aastased, 10–12-aastased, 13–15-aastased ja 16–18-aastased vanusekategooriad, kus võistlus võib osaleda kõigis Türgi Vabariigi kodanikest pärit lastes mitte ainult Türgist Istanbulist.

Muusikalisel žanril ja pillil pole mingeid piiranguid

Lapsed, kes kandideerivad ühte neljast neile sobivast kategooriast, saavad kandideerida veebiaadressilt. Konkursil osalemine, millel pole muusikalisi žanri- ja pillipiiranguid, saavutatakse vähemalt 1-minutilise ja maksimaalselt 5-minutilise video salvestamisega ning taotlusvormi täitmisega samal aadressil.

Meistrinimed žüriis

Riikliku laste heliloojate koosoleku žüriiliikmed; viiuldaja Cihat Aşkın, helilooja Turgay Erdener, tšellist Ozan Evrim Tunca, viiuldaja Derya Türkan, pianist ja orkestrijuht İbrahim Yazıcı, orkestrijuht ja helilooja Oğuzhan Balcı ning helilooja Çiğdem Erken.

Töötubades osalejad kuulutatakse välja 15. aprillil

Žürii liikmete hindamise tulemusel taotluste hulgast välja valitud lasteheliloojad saavad osaleda ekspertkoolitajate korraldatud töötoas, mis toimub veebis ajavahemikus 16. – 20. Aprill. Kompositsioonitöötoa võitjad kuulutatakse välja 15. aprillil.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar