Alustas Kanal Istanbuli projekti arenduskavade vaidlustamise protsess

Alustatud on kanali Istanbuli projekti tsoneeringukavade vaidlustamise protsessi
Alustatud on kanali Istanbuli projekti tsoneeringukavade vaidlustamise protsessi

Istanbuli kanali kanalite planeerimiskavad kiitis heaks keskkonna- ja linnastumisministeerium ning need peatati. Istambullased saavad oma õigust plaanidele vastu vaielda kuni 24. aprillini. Vastuväited http://www.kanal.istanbul Saadaval veebisaidilt.Crazy projekti nime all tuntud Kanali Istanbuli projektis on alanud uus protsess. Keskkonna- ja linnastumisministeerium kinnitas ja peatas 25. märtsil Istanbuli kanali ja Yenişehiri reservpiirkonna plaanid.

9 linnaosa, nimelt Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy, Eyüp, Bağcılar, Esenler ja Bayrampaşa hõlmavad plaanid mõjutavad 90 tuhande jalgpalliväljaku suurust ala. Kanali Istanbuli projekt, mis hävitab pöördumatult olemasoleva põllumajanduse, metsa, karjamaa ja veevarud, on paljude teadlaste vastu.

Apellatsiooniperiood kuni 24. aprillini

Istanbuli elanikud, kes soovivad kasutada oma õigust peatada peatatud Kanali Istanbuli revisjoniplaanid, alla laadida ja allkirjastada petitsioon veebisaidilt www.kanal.istanbul. istanbul@csb.gov.tr või tarnitakse käsitsi Istanbuli provintsi keskkonnakaitse ja linnastumise direktoraadile Ataşehir. Apellatsioonitähtaeg lõpeb 24. aprillil 2021.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar