Ramadaani ajal keelatud Tarawihi palve mošeedes

Keelatud Ramadani ajal mošeedes tarawihi palveid pidada
Keelatud Ramadani ajal mošeedes tarawihi palveid pidada

Kui koroonaviiruse juhtumid jätsid seljataha 42 tuhat inimest, oli tarawihi palvete vabastamine mošeedes mošeedes ramadaani ajal vaieldav. Diyanet naasis sellelt maalt ja sulges mošeed tarawihi ... Niisiis, kas koroonavaktsiini saamine paastu ajal rikub paastu? Ka Diyanet vastas sellele küsimusele.Kui mõned keelud tulid koroonaviiruse juhtumite sagenemise tõttu tagasi, vabastati Ramadani mošeedes tarawihipalved. Kuigi see otsus tekitas reaktsiooni, tuli Diyanet viimase hetke avaldus. Religiooniasjade president Ali Erbaş tegi lõpliku otsuse teatavaks 2021. aasta ramadaanikuu infokoosolekul, mille peateema on "Tervendava kuu ramadaan".

Religioonide juht Ali Erbaş ütles: "Meie konsultatsioonide tulemusena otsustasime, et tarawihi palve on kohane läbi viia meie kodudes, mitte mošeedes." Ali Erbaş ütles: "Kui meil on vastavalt epideemia käigule võimalus selles protsessis oma mošeedes tarawihipalveid teha, võtame vastu otsuse ja jagame seda oma rahvusega."

Kas koroonaviiruse vaktsiin murrab kiiresti?

Ka usuasjade president Erbaş vastas küsimusele, kas koroonavaktsiini saamine rikub paastu või mitte. Ali Erbaş ütles: "Nagu meie usuasjade kõrge nõukogu selgitas, on hea, kui vajadusel vaktsineeritakse paastu ajal ja see olukord ei murra paastu." kasutas väljendeid.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar