Kocaeli sadamas konfiskeeriti sajad tuhanded ebaseaduslikud kaubad

Kocaeli sadamas püüti kinni sajad tuhanded kaubanduslikud kaubad
Kocaeli sadamas püüti kinni sajad tuhanded kaubanduslikud kaubad

Kaubandusministeeriumi tollijõudude töörühmade korraldatud operatsioonis Kocaeli sadamas konfiskeeriti kahtlases konteineris umbes 300 tuhat kaubakaupa 15 miljoni liiri väärtuses.Tollikontrolli peadirektoraadi poolt läbi viidud andmeanalüüsi tulemusena peeti Hiinast Kocaeli sadamasse toodud konteinerit riskantseks. Kocaeli tollikontrolli, salakaubaveo ja luure direktoraadile tehti ülesandeks kontrollida nimetatud konteineris olevate toodete vastavust deklaratsioonile. Direktoraadiga seotud meeskonnad läksid sadamasse, kus kahtlustatav konteiner asus, ja röntgenkiirgus skaneeris konteinerit.

Sõeluuringu tulemusena otsustati kahtlase tiheduse leidmisel konteiner avada ja läbi otsida. Tollijõudude töörühmade poolt läbi viidud läbiotsimistel konfiskeeriti 96 tuhat tangit, 22 tuhat koogivormi, 81 tuhat kurnat ja 95 tuhat elektrilist piimavahustajat, mis ei olnud impordideklaratsioonis.

Ehkki tehti kindlaks, et operatsiooni tulemusena konfiskeeritud toodete tolliväärtus oli 15 miljonit Türgi liiri, algatati vastutavate isikute suhtes uurimine.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar