Mecidiyeköy metroojaam on remonditööde tõttu suletud

Mecidiyekoy metroojaam oli remonditööde tõttu suletud
Mecidiyekoy metroojaam oli remonditööde tõttu suletud

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrooliin Mecidiyeköy jaam suleti ajutiselt liinide hooldus- ja remonditööde tõttu. Sel perioodil toimuvad reisid Mahmutbey-Nurtepe vahel tavapäraste tariifidega ning Nurtepe ja Çağlayan vahel 13-minutiliste intervallidega. Reisijatel on juurdepääs Mecidiyeköy piirkonnale järgmiste alternatiividega:Transport Mecidiyeköy suunast Mahmutbey suunas: M4 Nurtepe jaama jõuate tasuta IETT ringbussidega, mis väljuvad Mecidiyeköy metroojaama väljapääsust number 7 (Cevahiri väljapääs) ja lähevad sellest jaamast M7 liinile.

Transport Mahmutbey suunast Mecidiyeköy suunas: Mecidiyeköysse pääseb tasuta IETT ringbussidega, mis väljuvad M7 Nurtepe jaama 3. väljapääsust.

Transport Mahmutbey suunast Kağıthane'i ja Çağlayani: Võite väljuda M7 Nurtepe jaamas ja jõuda M7 Kağıthane ja Çağlayani jaamani meie teiselt platvormilt väljuvate bussitransporditeenustega.

Transport Kağıthane ja Çağlayani piirkonnast Mahmutbey suunas:  M7 Kağıthane ja Çağlayan metroojaamadest saate maha tulla M13 Nurtepe jaamas, kus saate minna meie bussitransporditeenustega, mis teenindavad 7-minutiliste intervallidega, ja sõita Mahmutbey suunas meie M7 Mahmutbey-Nurtepe lendudega, mis väljuvad teine ​​platvorm.

Transport Metrobussi: Võite väljuda M7 Nurtepe jaamas ja väljuda M7 Çağlayani jaamas, kasutades meie shuttle metrooteenuseid, mis väljuvad teiselt platvormilt. Siit saate lühikese jalutuskäigu (~ 500 m.) Metroojaama Çağlayan peatuseni.

Metropeatuse Çağlayan peatuseni jõuate lühikese jalutuskäiguga (~ 7 m.) M13 Kağıthane jaamast saate kasutada meie süstikbussiteenuseid, mis sõidavad 7-minutiliste intervallidega ja väljuvad M500 Çağlayani jaamas.

Mecidiyeköy juurde jõuate tasuta IETT ringbussidega, mis väljuvad M7 Nurtepe jaama väljapääsult nr 3, ja jõuate lühikese jalutuskäigu (~ 500 m.) Metroopeatuseni Mecidiyeköy.

Mecidiyekoy metroojaam oli remonditööde tõttu suletud

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar