3 suurt partnerlust pakuvad Mersini metroo pakkumist

Suur kohalike ja välismaiste partnerite pakkumine Mersini metroohankele
Suur kohalike ja välismaiste partnerite pakkumine Mersini metroohankele

Transpordiosakonna koosolekusaalis viidi läbi Mersini pealinna omavalitsuse pakkumine "Mezitli-3 Ocaki kergraudteesüsteemi metrooliini ehitamise ja elektromehaaniliste süsteemide tarnimine, paigaldamine ja kasutuselevõtt".

Osales 3 suuremat sise- ja välispartnerlust

Hankel osales 3 suuremat partnerlust. Doğuş Construction and Trade Inc. ja Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Ühisettevõte, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ja Dillingham Construction Int + Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.S. Ziver İnşaat Taah. Turism. Paz. Laulmine. Tic. A.S. loobus pakkumisest tänukirja esitades.

Esimeses etapis avas pakkumiskomisjon ükshaaval pakkumises osalenud 3 ettevõtte pakkumiste ümbrikud ja kontrollis, kas spetsifikatsioonide tingimused on täidetud ja kas puuduvad dokumendid. Kõigi 3 ettevõtte pakutud pakkumine loeti kehtivaks.

Mersini metroo jaoks;

  1. Dillingham Constructıon Int + Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.S. Äripartnerlus 3 miljardit 379 miljonit 404.9 tuhat TL
  2. Doğuş Construction and Trade Inc. ja Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Ühisettevõte 3 miljardit 810 miljonit TL,
  3. Cengizi ehitustööstus ja kaubandus Inc Pakutakse 4 miljardit 122 miljonit 195.4 tuhat naela.

Pärast seda, kui pakkumiskomisjon on esitatud ettepanekud läbi vaadanud, tehakse teatavaks tulemus.

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar