Nutitelefoni kulutused kasvasid viimase ühe aasta jooksul 50 protsenti

Nutitelefonide kulutused on viimase aastaga kasvanud sada protsenti
Nutitelefonide kulutused on viimase aastaga kasvanud sada protsenti

Nutitelefonide kasvav hind on levitanud ka telefonitarvikute, eriti kaitsekatete kasutamist.Kuna nutitelefonide kasutamine kasvab kogu maailmas ka Türgis. Mobiilside tööriistade ja infotehnoloogia ärimeeste ühing (MOBİSAD) teatas, et 2020. aastal müüdi kokku 10 miljonit 500 tuhat nutitelefoni ja keskmine nutitelefonide eest tehtud makse kasvas eelmise aastaga võrreldes 50% ja ulatus 3.600 TL-ni. Nutitelefonide kasvav hind on levitanud ka telefonitarvikute, eriti kaitsekatete kasutamist.

oma hinnangu sellele küsimusele Deercas Türgi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Özlem Topaloğlu Özdemir "Mobiiltelefonide kasutajate arv Türgis kasvas hiljutiste uuringute kohaselt viimase 2 miljoni inimese võrra aastas, ulatudes 76,89 miljonini, samas kui nutitelefonide kasutajate osakaal oli 97,2%. Eriti pandeemiaga on digitaliseerumise tuul suurendanud nutitelefonide vajadust paljudes valdkondades alates haridusest kuni ärieluni. Selline olukord suunas kasutajad paremini varustatud ja kõrgema segmendiga telefonide juurde. Vaatamata vahetuskursi kõikumistele püsisid kõrged hinnad siiski muutumatuna ning kasutajate võetud meetmeid, et vältida ostetavate seadmete kahjustamist ja vältida suuri lisakulusid, näiteks remonti. Neist olulisim oli kaitsekatete kasutamine ”.

Kasutatakse mitte ainult seadme kaitsmiseks, vaid ka selle kohandamiseks

Märkides, et telefonikarpide ja tehnoloogiatarvikute nõudluse kasv toob kaasa erinevaid vajadusi, ütles Deercase'i turundus- ja kommunikatsioonidirektor Özlem Topaloğlu Özdemir: „Nutitelefonid on nüüd nagu sõbrad, isegi usaldusisikud, mis on meie iga mäluga kaasas. See muudab seadmed kasutajate silmis isiklikuks. Sellisena pole telefonikaante ainus eesmärk seadme kaitsmine, vaid kasutaja stiili kajastamine. Kodumaise e-kaubanduse ettevõttena, mis kujundab telefonikorpuseid ja tehnoloogiatarvikuid, pakume tuhandeid disainilahendusi kuues erinevas materjalis, näiteks värvilises silikoonis, hõbedases vees, läikivas, läbipaistvas, Arty ümbrises, neoonis. "Me täidame kasutajate taotlusi isikupärastatud kaante jaoks, kus on fotod endast, nende lähedastest või lemmikloomadest, personaalse töökogemusega, mille loome virtuaalses keskkonnas."

“Warner Bros. sõlmisime tehnoloogilise koostöö Türgis kunagi varem näinud aksessuaarikollektsioonidega, võtame

Deercase’ina on Warner Bros., üks maailma juhtivaid filmitootmis- ja televisioonifirmasid, tuntud ka täiustatud tarbekaupade litsentsiprogrammide poolest. Deercase'i turundus- ja kommunikatsioonijuht Özlem Topaloğlu Özdemir ütles: "Warner Bros. sõlmisime tehnoloogilise koostöö lisaseadmete kollektsioonidega, mida pole Türgis varem nähtud, võtame. Esiteks Warner Bros. Kasutajatega kohtume DC Comicsi kollektsiooniga. Kollektsioon sisaldab DC Comicsi universumi ikoonilisi Justice League'i tegelasi; Kangelased nagu Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ja Aquaman esitatakse kõige tähelepanuväärsema kujundusega. " ütles.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar