Riigikaitseministeerium võtab tööle 200 lepingulist töötajat

Riigikaitseosakond
Riigikaitseosakond

Riigikaitseministeerium (MSB) teatas 200 lepingulise töötaja värbamisest. Avaldatud MSB lepinguliste töötajate töölevõtmise teadaandes teatati, et värbama hakatakse keskkooli, assotsieerunud kraadi ja bakalaureuseõppe lõpetanutelt. Öeldi, et kui ostude jaoks mõeldud kandidaatidele otsitakse KPSS P94 skooritüüpi, siis ostetakse 5 provintsi eri üksustest.NÄIDISTAOTLUS

Taotlusi esitatakse ajavahemikul 01.04.2021 - 21.04.2021 veebisaidi personeltemin.msb.gov.tr ​​kaudu.

MÄRKUS. Välja arvatud avaliku võrgu (Interneti) keskkond, petitsioonid, kirjad, post jne. Meetodeid kasutades esitatud eeltaotlusi ei aktsepteerita, neile petitsioonidele ei vastata ja mingeid meetmeid ei võeta.

Pärast personneltemin.msb.gov.tr ​​saidile sisenemist ja rakenduse ekraani avamist oma e-riigi parooliga suunatakse kandidaadid ekraanile „Tee eelistused“, kasutades rakenduse viisardit, ja nad saavad siin valida klõpsates vastaval ostul. Pärast valikuprotsessi lõpuleviimist saavad nad oma salvestatud eelistusi kontrollida, klõpsates nuppu „Kuva minu eelistused”.

MIDA PROVINSID OSTAB?

Ostetavate provintside nimekiri oli Istanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir ja Yalova. Üksikasjalikku teavet KPSSi lepingulise personali värbamise kohta erinevatele ametikohtadele leiate allpool olevast juhendist.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar