Transpordi- ja taristuministeeriumi KPSS 2021/4 väljakuulutamise tulemused on teada

Transpordi- ja taristuministeeriumi kpss väljakuulutamise tulemused
Transpordi- ja taristuministeeriumi kpss väljakuulutamise tulemused

KSS 2021/4 tulemused, mis puudutavad tihedalt transpordi- ja taristuministeeriumisse nimetatavaid lepingulisi töötajaskandidaate, teatas ÖSYM. Transpordi- ja taristuministeeriumi personali värbamiseelistused võeti vastu ajavahemikus 16. – 23. Märts 2021.Teade transpordi- ja taristuministeeriumi lepinguliste ametikohtade kohta vastavalt KPSS 2021/4 praktika tulemustele;

ÖSYMi poolt kolmapäeval, 31.03.2021 välja kuulutatud KPSS 2021/4 praktika tulemuste kohaselt on kandidaadid, kes on asetatud meie ministeeriumi lepingulistele ametikohtadele Reedel, 16. aprillil 2021 järgmiste dokumentide ettevalmistamine kuni tööpäeva lõpuni, „Transpordi- ja taristuministeerium, personali peadirektoraat, Hakkı Turayliç Caddesi nr: 5 Emek Çankaya / ANKARAIsiklikult või saadetisena (ministeeriumi koostatud APS / lasti- / postirakendused ei vastuta võimalike viivituste eest).

NÕUTAVAD DOKUMENDID

 1. Ametisse nimetamise taotlusvorm ( http://www.uab.gov.tr saab Interneti-aadressilt või personali peadirektoraadist),
 2. Diplomi või lõputunnistuse originaal või tõestatud koopia (välismaal asuvate haridusasutuste lõpetajate diplomite samaväärsustunnistuse originaal või kinnitatud koopia, mille on heaks kiitnud kõrgharidusnõukogu, http://www.turkiye.gov.tr E-riigi värava kaudu trükitud vöötkoodiga lõpetaja tunnistus),
 3. KPSS 2021/4 tulemused ja paigutusdokument, arvutiga koos kontrollkoodiga,
 4. Türgi isikukoodi sisaldava isikutunnistuse / isikutunnistuse koopia,
 5. Vöötkoodi staatuse tõend, mille on välja andnud volitatud sõjaväeosakonnad meessoost taotlejatele või mis on välja trükitud e-valitsuse värava kaudu (demobiliseerimistunnistus ajateenistuse läbinud kandidaatidele),
 6. Riigiprokuratuuri dokument, mis näitab, et viimase kolme kuu jooksul ei ole tehtud karistusregistrit ega e-valitsuse värava kaudu välja prinditud kohtuekspertiisi dokumenti vöötkoodiga,
 7. 2 passipilti (4,5 × 6 suurused, tehtud viimase kuue kuu jooksul vastavalt riigiasutustes ja organisatsioonides töötava personali riietumist ja riietamist käsitleva määruse sätetele),
 8. 3628 ja kaubadeklaratsioon, mis tuleb täita kaubadeklaratsiooni määruse sätetega (meie ministeerium) http://www.uab.gov.tr Selle saab Interneti-aadressilt või personali peadirektoraadist ning see täidetakse mõlemalt poolt ja pannakse pitseeritud ümbrikku ning ümbrikule kirjutatakse TR-number ning nimi ja perekonnanimi),
 9. Riigiametnike eetiline leping (tervishoiuministeerium) http://www.uab.gov.tr saab Interneti-aadressilt või personali peadirektoraadist),
 10. Tervisedeklaratsioon (petitsioon, milles väidetakse, et ei esine haigusi ega puudeid, mis võivad takistada tal pidevalt täita oma kohustusi mis tahes kliimatingimustes; http://www.uab.gov.tr saab Interneti-aadressilt või personali peadirektoraadist),
 11. Aadressiavaldus (tervishoiuministeerium) http://www.uab.gov.tr saab Interneti-aadressilt või personali peadirektoraadist),
 12. Kandidaadid, kes on töötanud või töötavad riigiasutustes ja organisatsioonides, peavad oma asutustelt kaasa võtma heakskiidetud teenistusdokumendi (need, kes töötasid vastavalt riigiteenistujate seaduse nr 657 artiklile 4 / B, märkides ametinimetuse, kestuse ja põhjuse) lahkumine),
 13. Kindlustatud teenuse väljavõte (aktsepteeritakse e-valitsuse portaali kaudu trükitud vöötkoodiga dokumenti)

Meie ministeeriumisse paigutatud kandidaadid peavad kandideerima, esitades eespool nimetatud dokumendid täielikult ja täielikult.

Märkus. Kandidaadid, kes ei täida ametisse nimetamise tingimusi, kaotavad kõik töölevõtmisega seotud õigused. 

Kuidas õppida transpordiministeeriumi KPSSi tulemusi?

Kandidaadid saavad praktika tulemused kätte ÖSYMi poolt 31. märtsil 2021 alates kella 09.30 seisuga.  tulemus.osym.gov.tr Nad saavad neile juurdepääsu oma Interneti-aadressilt, kasutades oma TR-ID numbreid ja kandidaatide paroole.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar