Toetab vereloovutuskampaaniat EGO pandeemilise protsessi ajal

Toetab vereloovutuskampaaniat ego pandeemia protsessis
Toetab vereloovutuskampaaniat ego pandeemia protsessis

Ankara pealinna omavalitsuse EGO peadirektoraat toetas koostöös Türgi Punase Poolkuu alustatud veredoonorluse ja tüvirakkude proovide kogumise kampaaniat verevarude vähenemise tõttu ohutuks verevarustuseks. Vereloovutuskampaania jätkub ajavahemikul 1.-8. Aprillini EGO peadirektoraadi busside käitamise, transpordi planeerimise ja raudteesüsteemi ning sõidukite hooldus- ja remondiosakondade piirkondlikes direktoraatides.Ankara pealinna omavalitsus toetas täielikult Türgi Punase Poolkuu korraldatud vereloovutuskampaaniat, et tõsta ühiskonnas teadlikkust veredoonorlusest pandeemia käigus verevarude vähenemise tõttu.

EGO peadirektoraadi piirkondlikud direktoraadid korraldavad Türgi Punase Poolkuu ajavahemikul 1.-8. Aprillini 2021 “Vereloovutuse ja tüvirakkude proovide kogumise kampaania”.

TOETAGE ELU SÄÄSTMIST

Teatades, et nad jätkavad perioodiliselt Türgi Punase Poolkuu vereloovutuskampaania toetamist, andis EGO peadirektori asetäitja Zafer Tekbudak järgmise teabe kampaania kohta, milles ta osales koos EGO peadirektori asetäitja Halit Özdilekiga ning EGO teenuse parendamise ja ettevõtte arendamise osakonna juhataja Ayteniga Gök:

„Meie kolleegid EGO 2. regioonis teevad iga päev suuri jõupingutusi, et tuua inimesed tagasi oma kooli, töökohta, koju ja lähedastele. Täna on meie töötajad meie seas, et annetada verd veel ühe ohvri toomisega. Inimese elu päästmine on ülim kohustus. Vere andmisel uuenevad meie keha vererakud ja see aitab kaasa ka selliste vaevuste nagu peavalu, kõrge vererõhk, stress ja väsimus kõrvaldamisele. Vere loovutamise määr on pandeemia käigus vähenenud. Piisavalt osaledes anname oma panuse vereloovutusse. "

Türgi Punase Poolkuu piirkondliku verekeskuse direktor dr. Murat Güler võttis sõna järgmiselt:

"Meil on hea meel teha koostööd pealinna omavalitsusega kui Türgi Punase Poolkuu. Vere loovutamise määr on pandeemia tõttu tõsiselt langenud, kuid meie inimesed hakkasid meie verekeskustesse tulema pärast tundliku kõne tegemist. Verevarud vähenesid, kuid tänu nendele kampaaniatele hakkasime varusid suurendama. Eeldame, et kogeme oma vereloovutamise määra tõusu pealinna omavalitsuse toel. "

VÄRVIVARUDE SUURENDAMINE Sihtmärgi väljalaskeprotsessis

EGO peadirektoraadi töötajad ilmutasid suurt huvi vereandmiskampaania vastu, mis korraldati verevaru suurendamiseks, eriti epideemia ajal, ja avaldasid oma mõtteid järgmiselt:

-Uğuri kangas (sõidukihoolduse osakonna kohapealne otsekandja): “Annetan hea meelega verd inimeste kasuks. Annetan verd regulaarselt ja soovitan kõigil vabatahtlikult verd loovutada ja tundlikult tegutseda. "

-Adnan Erdogan (EGO personal): "Ma täidan oma inimlikku kohustust ja annan kellelegi elu. Ka meie valla koostöö Punase Poolkuu abil julgustas meid rohkem verd loovutama. "

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar