Akarca DDY silla viadukt loeb avamispäevi

ddy silla ülesõit loetakse päevadeks kiireloomuliseks
ddy silla ülesõit loetakse päevadeks kiireloomuliseks

Alaşehiri, Yeni Mahalle ja Barış Mahallesi ühendava Akarca DDY Köprülü ülesõidu ehitus on lõpule viidud.

Hiiglaslik investeering 15 miljonit TCDD-lt AlasehirileTCDD peadirektoraadi poolt 2020. aasta novembris korraldatud pakkumismenetlusega alustatud ja Basmane-Afyoni liini 171 + 165 kilomeetril asuva raudteeülesõidu asemel ehitati sõidukisilla ülesõidu ülesehitus ja tehti selle esialgne heakskiit. Sillaülekäik, mille ajutise heakskiidu tegi TCDD Izmiri piirkondlik direktoraat, avatakse lähipäevil sõidukiliiklusele pärast valgustuse valmimist GDZ Elektriku poolt.

Alaşehiri linnaosa kuberner Abdullah Uçgun uuris kohapeal sillaehituse lõplikku versiooni. Tehtud tööd uurides sai ta võimudelt teavet.

Akarca DDY Köprülü ülesõidu ehitamise uurimise ajal oli ringkonnavanem Uçguniga kaasas Alaşehir Ak partei ringkonna esimees Yaşar Demirel.

Tahaksin tänada linnaosavanemat Uçgunit, transpordi- ja taristuministrit Adil Karaismailoğlu, Manisa kuberneri Yaşar Karadenizi, TCDD peadirektoraati, Manisa asetäitjaid ja neid, kes panustasid. Ütles.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar