Viimane hetk: İzmir Buca metroo pakkumise tulemus

algab buca metroo pakkumisprotsess
algab buca metroo pakkumisprotsess

Toimus İzmir Buca Metro pakkumine. Pealinna omavalitsuse algatatud Buca metroo hankeprotsessis on astutud uus samm. Izmir Buca Metro ehitushanke esimeses etapis laekus pakkumisi 14 ettevõttelt ja seltsingult.

Pakkumine toimub kahes etapis ning teises etapis saavad osaleda need, kes on kvalifitseerunud esimeses etapis osalevate ettevõtete seas. Teises etapis esitatakse finantspakkumised ja sõlmitakse leping parima pakkumise pakkuva ettevõttega.

Esimesele etapile laekus İzmir Buca Metro Tender 14 pakkumist, kvalifikatsiooni taotlevad ettevõtted on järgmised:

 1. Bayburti rühm - Azercon JV
 2. Hiina tsiviilinsener - Kolin JV
 3. Gülermak
 4. Ozbal Ehitus
 5. Hiina osariik - Cengiz JV
 6. Dillangam - Özaltın JV
 7. EEB - CRFG - CREGC - Makyol JV
 8. Mosinzhproekt - ENKA JV
 9. Ehituskeskus - Nurol JV
 10. Voog - Norinco JV
 11. Doğuş Ehitus
 12. Dentas Gurbag JV
 13. SMU Ingeokem - Metgun JV
 14. China Ltd - Ozgun Construction JV

Buca metroo on 9.5 kilomeetrit

Pakkumise raames on Üçyol Station-Dokuz Eylül Ülikool Tınaztepe Campus-Buca Koop. Rakendusprojektid, pakkumisdokumendid, KMH aruanne, transpordiuuring, teostatavuse aruanne ja maapealsed uuringud ning laopind ja hoone ettevalmistamise konsultatsiooniteenused. Pärast seda, kui lõplik otsus on võitnud ettevõttele teatavaks tehtud, alustatakse tööd seadusliku maksevahendi lõpuleviimisega ja kogu töö lõpetatakse 9.5i kuu jooksul. Pärast projektide omandamist annab pakkumise üle transpordi-, merendus- ja kommunikatsiooniministeerium, infrastruktuuri investeeringute peadirektoraat ja arenguministeerium.

Buca metroo
Buca metroo

Sügav tunnel

Kogu 9.5i kilomeetrit Buca metroos järgib Halide Edip Adıvar tänavat Üçyolist. Pärast Mehmet Akifi tänavat, Mehirinyeri ristmikku, Buca Belediyesi ees, Hasanağa aeda ning Dokuz Eylül Ülikooli Tınaztepe ülikooli ja viimast jaama ulatuvad Buca Koopi piirkond. Buca liin, kus asub 8 jaam, on planeeritud sügava tunnelina. See on isegi umbes 20 minuti pikkune sõiduaeg.

Armin

sohbet

  Ole esimene, kes kommenteerib

  Yorumlar