Egiptuses põrkasid kokku kaks rongi: 10 vigastatut

Egiptuses sai vigastada kaks rongikrahhi
Egiptuses sai vigastada kaks rongikrahhi

Kaubarong põrkas Egiptuses kokku reisirongiga. Kui õnnetuses sai vigastada 10 inimest, on vigastatute tervislik seisund hea.

Egiptuses Aleksandrias paiskus kaubarong otsa Kairost Aleksandriasse sõitnud reisirongile. Kui õnnetuses sai vigastada reisirongis olnud 10 inimest, viisid meditsiinirühmad vigastatuid Aleksandria Ras Al-Teeni haiglasse.

Pärast õnnetust sündmuskohale tulnud Aleksandria kindralkuberner Mohammed Al-Sharif ütles: „Pole vaja muretseda. Mõned reisirongi viimases vagunis olnud reisijad said vigastada. Pole ühtegi surnut. Olen kontaktis meditsiinimeeskondadega, kõigil vigastatutel on hea tunne ”, samas pole õnnetuse põhjuse kohta veel selgitusi antud.

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar