Pealinna põllumeestele jagatud punaste läätseseemnete saak on alanud

Alustati pealinna põllumeestele jagatavate punaste läätsede seemnete koristamist
Alustati pealinna põllumeestele jagatavate punaste läätsede seemnete koristamist

Ankara pealinna omavalitsus toetab jätkuvalt põllumehi paljudes piirkondades alates seemnete jaotamisest kuni tehnilise koolituseni, et suurendada kodumaist tootmist ja arendada maaelu arengut. Vastavalt pealinna linnapea Mansur Yavaşi taotlusele hakati sel aastal esmakordselt pealinna põllumeestele jagatud punaste läätsede seemnete koristamist.

Maaelu arendamise projekti raames jätkatakse kodumaiste tootjate toetamist

Maaelu arengu toetused, mille alustas metropoli linnapea Mansur Yavaş, kes ütles: "Minu suurim unistus on Ankara inimesi rikkaks teha", mitmekesistub iga päevaga. Selles kontekstis jagati 675ereflikoçhisari, Bala ja Haymana rajoonis tänavu esimest korda 200 kohalikule tootjale XNUMX tonni "punase läätse seemet", et kitsendada kesat maad, kasutada kuiva põllumajandusmaad ja vähendada sisendkulusid kodumaise tootmise soodustamine. Kodumaised tootjad, kes said oma seemnetest kõrge saagi, on nüüd koristamisprotsessi alustanud.

Võidab ka kodumaine tootja, võidab ka pealinna majandus

Esimest korda oli punase läätse seemnetoetust saavatel põllumajandustootjatel, millest 90 protsenti on toetus ja 10 protsenti põllumajandustootja panus, tänu kõrge lisandväärtusega punase läätse seemnetele võimalus oma põldude istutamise kaudu saada kvaliteetseid tooteid.

Haymana põllumajandustootjad, kes väitsid, et tänu pandeemiaprotsessile on nad tänu majanduslikule kergendusele ja loodavad pärast saagikoristust saada suurt kasumit, väljendasid rahulolu järgmiste sõnadega:

Murat Ozyigit: "Me pole kunagi varem seemnetoetust näinud. Jumal õnnistagu sind. Meie president Mansur andis meile läätsesid. Istutasime, nüüd koristame. Me oleme väga õnnelikud. Müüme läätse maha ja kasutame taime loomade jaoks. See on meile palju kaasa aidanud. ”

Metin Köşker: “Seemnetoetust on meil sel aastal esmakordselt saanud. Ostsin 300 kilo punase läätse seemneid. Istutasime selle oma maale ja eraldasime seemnetena. Müüme läätsed ja kuna läätsevars on väga väärtuslik, müüme seda eraldi. Põllumehele väga tasuv seeme on ka seeme, mis mulda ei väsi. ”

Aaron Acic: "Me pole sellist teenust varem kasutanud. Istutasin oma 100 aakrit maad. Sain 300 kilo toetust. Meie president pakkus seemnetuge nii meie naabruskonnale kui ka ümbritsevatele piirkondadele, olgu see siis teravili või kaunviljad. Ta aitas selles osas kõiki, vahet tegemata ja nende poliitilisi vaateid vaatamata. Täna koristame saaki, oleme õnnelikud. ”

Adem Gokdemir: “Oleme saanud kasu oma valla poolt pakutavast seemnetoetusest. Jumal õnnistagu sind. See on esimene kord, kui ma olen sellisest toetusest kasu saanud. ”

Omer Ozbek: “Istutasime ostetud seemned esimest korda ja nüüd koristame neid. Oleme õnnelikud, jumal õnnistagu. "

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar