Kas enne Kurban Bayrami makstakse vanaduspalkasid? Millal antakse juulikuu pensionid?

Kas pensione makstakse enne Eid al-Adha?
Kas pensione makstakse enne Eid al-Adha?

Miljonid pensionärid uurivad üksikasju, kas nad saavad enne puhkust palka. Pensionärid saavad enne pidupäeva palka lisaks 1.100 TL vanaduspensioni. Millal siis makstakse pensione, kas neid antakse enne 2021. aasta puhkust? Kas enne Kurban Bayrami makstakse vanaduspalkasid? Millal antakse juulikuu pensionid? Millal makstakse SSK ja Bağ-Kur pensioni?

Pensionimaksed on miljonite pensionäride päevakorras. Pensionärid saavad sel kuul nii puhkusetasu kui ka kõrgemat palka. Eid al-Adha lähenedes muutus kurioosumiks pensionide maksmise kuupäev. Millal siis makstakse pensione, kas enne puhkust makstakse pensione?

Millal makstakse SSK ja Bağ-Kur pensioni?

SSK pensionipreemiad ja palgad makstakse välja 13. ja 14. juulil. SSK pensioni saajate palgamaksepäevad on järgmised; Need, kes saavad palka 17., 18., 19., 20., 21. juulil, saavad palka 13. juulil. Bag-Kur pensionärid saavad palgad kätte 22. juulil.

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar