ORBEL rakendab eelmiste perioodide parkimislaenudele allahindlusi

Orbel rakendab varasematele parkimisnõuetele allahindlusi
Orbel rakendab varasematele parkimisnõuetele allahindlusi

Ordu pealinna omavalitsuse tütarettevõte ORBEL A.Ş. Ta teatas, et varasematele parkimisnõuetele kohaldatakse soodustust.

ORBEL A.S. Kodanikele, kellel on varasemad võlad, tehti allahindlusi haldatavates parklates. Selles kontekstis otsustati mitte nõuda seaduslikke intresse, rakendades 50% allahindlust sularaha ja krediitkaardi ühekordsete väljamaksete korral täitevvõimetu nõuete korral ja 50% allahindlust põhisummalt täitmisnõuete puhul ning kogudes teenustasudest tulenevaid tasusid. täitemenetlus.

TÄHTAEG 31. DETSEMBER

Varasemate võlgadega kodanikud saavad seda soodustust kasutada kuni 31. detsembrini 2021. Maksed tehakse avatud parkimiskohtadele ja keskbüroole nõuete kohta, mis ei kuulu sundtäitmisele, ja kodanikel on võimalik kohtuda sundtäitmisele kuuluvate nõuete vastava õigusbürooga.

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar