Pidulikult avati maabumislaev Ç.1974, mis muudeti Nikosias muuseumiks

Avati maabumislaev c, mis muudeti Nikosias muuseumiks
Avati maabumislaev c, mis muudeti Nikosias muuseumiks

President Recep Tayyip Erdoğan avas maabumislaeva Ç.1974, mis muudeti muuseumiks, olles elusalt ühendatud riigikaitseministri Hulusi Akariga ja sellega seotud TAF-i juhtimistasandiga Yavuz Landing Beachil.

Riigikaitseminister Hulusi Akar ütles dessantlaeva Ç.1974 muuseumina avamisel järgmist:

„Mälestame kõiki oma märtreid, eriti õpetajat kolonel İbrahim Karaoğlanoğlu ja kõiki märtreid austuse ja halastusega ning avaldame neile tänu ja austust. Meil on operatsioonis osalenud veterane ja soovime neile tervist ja heaolu. On väga oluline, et läbiviidud operatsioon ja kannatused oleksid noortele teada. Püüame neid erinevatel viisidel noortele edasi anda. C. Tõsiasi, et 1974. aastast sai muuseum, on väga oluline ka sellepärast, et meie noortele öelda, mida seni on filmitud. "

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar