Teadus- ja arendustegevuse koostöö Metro Istanbuli ja Tübitaki kaudu

Teadus - ja arenduskoostöö metroo Istanbulist ja Tubitakist
Teadus - ja arenduskoostöö metroo Istanbulist ja Tubitakist

Yenikapı-Kirazlı-Atatürki lennujaama metrooliini siseriikliku signalisatsiooniprojekti raames viidi läbi koostöös Istanbuli metroo teadus- ja arenduskeskuse-TÜBİTAK BİLGEM eesistumisega läbi viidud tootearendusprojekti hindamine.

Tulevikus kavandatavate teadus- ja arendusprojektide raames otsustati teha koostööd TUBITAK BİLGEMiga raudteesõidukite juhtarvutite ja autonoomsete raudteesüsteemi hooldussõidukite projektides.

Istanbuli metroost kuni kolmapäeval, 7. juulil peetud kohtumiseni TÜBİTAK BİLGEMi presidendina; Peadirektor Özgür Soy, projektide eest vastutav peadirektori abi Fatih Gültekin, tehniliste küsimuste eest vastutav peadirektori asetäitja Yıldıray Yedikardeş ja teadus- ja arenduskeskuse juht Nevzat Bayrak TÜBİTAK BİLGEMist; president Ali Görçin, asepresident Sadullah Uzun, infotehnoloogia instituudi asedirektor Olcay Öztanır, infotehnoloogia instituudi asedirektor dr. Hamza Özer, äriarenduse juht Alper Ay, e-identiteedi üksuse juhataja dr. Oktay Adalıer liitus.

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar