Hiina tutvustab Maglevi rongi kuni 600 km tunnis

gin tutvustas maglevi rongi, mis jõuab kilomeetriteni tunnis
gin tutvustas maglevi rongi, mis jõuab kilomeetriteni tunnis

Hiinas, kus on viimastel aastatel arenenud kiirrongitehnoloogia, on kasutusele võetud uus maglevrong, mis sõidab kiirusega 600 kilomeetrit tunnis. Hiina riigimeedia uudiste kohaselt toodetakse elektromagnetilise süsteemiga töötavat rongi, mis seepärast õhku rööbaste vastu hõõrumata läheb, Hiina rannaosas (Qingdao), pealinnast idas. riigis Pekingis.

Maglev-rong, mis ametlikult kasutusele võttes saab "maailma kiireimaks ühissõidukiks", soovib vähendada Hiina suurima linna Shanghai ja keskosas asuva Chengdu provintsi vahelist umbes 2000 kilomeetri kaugust. riigist 3.5 tunnini.

Kui maglevi rongi kasutatakse Pekingi ja Shanghai vahel umbes 1000 kilomeetri kaugusel, vähendatakse tavaliselt 6 tundi kestvaid kiirrongiteenuseid 2.5 tunnini.

Maglevi rongid on olnud üle 20 aasta kasutusel Hiina suurimas linnas Shanghais, lühikese vahemaa kaugusel kesklinnast ja Pudongi rahvusvahelisest lennujaamast. Tänu nendele lendudele kestab teekond lennujaama ja kesklinna vahel vaid 4–5 minutit.

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar