IETT ekspeditsioonid Eidil

iett retked pidu ajal
iett retked pidu ajal

IETT pakub juurdepääsu kuuele erinevale ohvrite tapmise alale 6 erineva liiniga. IETT lennud toimuvad alates 46. juulist laupäevase sõiduplaani järgi. Kuna reedet, 15. juulit ei ole pühaks kuulutatud, töötab see tavalise tööpäevana. 16. puhkuse päeval ja pühapäeviti töötame pühapäevase graafikuga. Metrobussi liinil töötab see puhkuse 1. päeval pühapäevase graafikuga ning 1., 2. ja 3. päeval laupäevase sõiduplaaniga. Teistel päevadel toimuvad lennud tavapärase tariifiga.

Eid al-Adha ajal on IETT 42 joonega võimalik minna ohvrialadele Alibeyköy, Ferhatpaşa, Kayaşehir, Avcılar Yeşilkent, Sancaktepe Paşaköy ja Pendik Kurnaköy Euroopa ja Anatoolia poolel. Samuti korraldab IETT otselende ohvrialadele, avades spetsiaalselt ohverdamispühaks 4 uut liini.

Ahmet Yesevi juurest saab KRB1 liiniga otse Kurnaköy qurbani basaarile, Kaynarcast KRB2 liiniga Kurnaköy qurbani turule, KRB3 liiniga Pendikust Kurnaköy ohvriturule ja Kartali vanglast Kurnaköy ohvriturule koos KRB4 liin.

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar