Kes on Turgay Yıldız, kui vana ta on, kust ta pärit on?

kes on turgay yildiz kui vana on kust pärit
kes on turgay yildiz kui vana on kust pärit

Kriitiliste visanditega endale nime teinud näitlejal Turgay Yıldızil oli hiljuti südames spasm. Turgay Yıldız oli ravil Ankaras. Näitleja Levent Üzümcü ütles TELE1-le, et Yıldız suri täna hommikul.

Kes on Turgay Yıldız, kui vana ta on, kust ta pärit on?

Näitleja Turgay Yıldız sündis 3. märtsil 1965 Ankaras. Alg-, kesk- ja keskkoolihariduse omandas ta Ankaras. 1986-87 õppeaastal õppis A.U. Ta on lõpetanud DTCF-i teatriosakonna. Ta töötas TRT Ankara televisioonis copywriteri, näitleja ja saatejuhina. Neli ja pool aastat (1994–1999) Flash-TV-s produtseeris ja esitas saateid Vesipiibukohv, Hommikukohv, Bizimi toidukaubad, Õhtune habemeajamine, Düm Teke Tek koos Bahadır Tokmakiga.

Turgay Yıldız osales näitlejana telesarja hiljem 13 osas. Ta kirjutas ja tegutses kuus kuud nädalases kabarees Teber ile Muteber BRT Televisioonis. Ta esitas koos Bahadır Tokmakiga programmi Hea Egeler. Ta kirjutas ja tegutses koos Bahadır Tokmakiga telesarjas "Beter ile Şeker" saates "Selle maa hääl", mille lavastas Turgay Bostan, TRT Ankara televisioonis. Sama režissööriga töötas ta ka telesarjas Baba Ocağı.

Ta juhtis TRT Ankara televisiooni saadet ja Sevgi Kartarı produtseeris lastega seotud probleeme "Lootusega koos elamine". Ta kirjutas ATV jaoks ettevalmistatud sarja Maagiline kodu. Ta mängis Cyranot filmis "O nüüd vang", režissöör Abdullah Oğuz. Koos Bahadır Tokmakiga produtseeris ja esitas ta TÜRGI KOHV nimelise poliitilise huumori programmi.

Režissöör TRT Ankara TV üks režissööre Turgay Bostan ja prof. Dr. Samuti töötas ta näitleja ja kirjanikuna telesarjas "Komşu Köyün Delisi", mis oli televisiooni jaoks kohandatud Üstün Dökmeni samanimelisest teosest. Ta töötas 10 aastat TRT Ankara raadio Weekend programmis paroodiakirjaniku ja häälnäitlejana. . Esmalt mängis ta kaks aastat Istanbuli linnateatrites, seejärel kolm aastat Ankara riigiteatrites teiste nimede all ja kahe erineva lavastajaga. Teatrihooajal 2013-14 mängis Erzurumi riigiteater etendust Aladdini võlulamp. Istanbuli linnateatrites on sama näidendit mängitud alates 2014. aastast. Mängu autasustati kolmes erinevas kategoorias.

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar