Pezuk tähistas koos YHT ja Marmaray personali ning reisijatega

pidu pezuk yht ja marmaray töötajate ning reisijatega
pidu pezuk yht ja marmaray töötajate ning reisijatega

TCDD transpordi peadirektor Hasan Pezük tähistas koos YHT ning Marmaray personali ja reisijatega Istanbulis Söğütlüçeşmes.

Peadirektor Pezük tähistas koos YHT ja Marmaray töötajatega Istanbul Söğütlüçeşme jaamas. Pezuk, kes ei jätnud külastuse ajal pidupäeva koos reisijatega tähistamata, pakkus reisijatele ja töötajatele, kellega tal oli pidu, šokolaadi.

Pesuk; "Meil on hea meel pakkuda reisijaid ohutult oma lähedastele nende päevade jooksul, kui me ei saa Covid-19 epideemia tõttu oma lähedastega mugavalt puhkust veeta. Tuleb märkida, et epideemia jätkub endiselt. Sel põhjusel palume reisijatel ja töötajatel pöörata tähelepanu maski-kaugushügieeni eeskirjadele ja rakendada ettevaatusabinõusid. Soovin kõigile rõõmsat Eid-al-Adhat ja õnnitlen kõiki Eid al-Adha puhul. "

Armin

sohbet

    Ole esimene, kes kommenteerib

    Yorumlar