Izmit Gölcüki trammiprojekti teostatavusuuringu ettevalmistamise pakkumise tulemus

Trammiprojekti izmit golcuk koostamise hanke tulemusena teostatavusuuring
Trammiprojekti izmit golcuk koostamise hanke tulemusena teostatavusuuring
Telli  


Kocaeli pealinna omavalitsus korraldas hanke teostatavusuuringu koostamiseks, et viia kergraudteesüsteem Gölcüki. pakkumine kazanTümaş Türk paljastab üksikasjalikult kõike alates süsteemi loomise ajast kuni reiside arvuni.

Özgür Kocaeli Süriye Çatak Teki uudiste järgi;

PAKKUMINE TÜMAŞ TÜRKIS

Esimene konkreetne samm on astutud juba aastaid linna päevakorras olnud kergraudteesüsteemi osas, mis on kavas ellu viia Izmiti ja Gölcüki vahel. Kuna metroo Kartepe-Körfez on praegu riiulil, on linnast lõuna poole suunduv Metropolitan Municipal lõpule viinud Lõuna-kergliiklussüsteemi liini tasuvusuuringu ettevalmistamise hanke. Hanke võitnud Tumas Turk viib läbi sõitude, peatuste ja marsruudi arvu.

IGA DETAIL TÖÖTAB

Tümaş Türk määrab esmalt liini, kuhu rajatakse Gölcük-İzmit raudteesüsteem. See määrab liinile loodavad peatused ja liinil olevad ümberistumispunktid. Tasuvusuuringusse lisatakse ka reisimäärad piirkondades, kus liin möödub, ja hinnangud, kui palju reisijaid liini kavandatud kuupäeval on. Samal ajal esitatakse soovitused selle kohta, millal rida tuleks teha.

VIIMASED SÕNAD MINISTEERIUMIS

Pealinna omavalitsus korraldas hanke, et teha kindlaks stsenaarium, mis tuleb ette, kui investeeritakse lõunapoolsesse raudteesüsteemi. Pakkumise saanud Tümaş Türk lõpetab tööd 90 päevaga. Seejärel esitatakse tasuvusuuring transpordiministeeriumi infrastruktuuri investeeringute peadirektoraadi ametnikele. Kui projekt kiidetakse heaks, tehakse seekord tööd projekti eel- ja lõppuuringuteks.

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar