26 elektrisõidukit Karsanist Deva linna Rumeeniasse!

26 elektrisõidukit Karsanist Deva linna Rumeeniasse!
26 elektrisõidukit Karsanist Deva linna Rumeeniasse!
Telli  


Ajastu liikumisvajadustele sobivaid kaasaegseid ühistranspordilahendusi pakkuv Karsan on jätkuvalt riikide valik oma elektritoodete perekonnaga 6-18 meetrini. Varem paljudesse Rumeenia linnadesse oma elektrisõidukeid tarninud ja suuremahulisi lepinguid sõlminud Karsan on lõpuks võitnud Deva linna elektrisõidukite hanke. kazanoli. Hanke raames kokku lepitud 22 e-JESTi ja 4 e-ATAK-i plaanitakse linnale esitleda 2022. aasta teisel poolel kui Deva valla esimeste elektrisõidukitena. Selle hankega kasvas Karsani elektrisõidukite müük kogu Rumeenias 158 ühikuni.

Paljude riikide linnade ühistranspordis oma pakutavate tarbesõidukitega kaasa rääkides jätkab Karsan oma edu heitgaasideta ja suure sõiduulatusega elektribussidega. Karsan võitis hiljuti ka Rumeenias Devas toimunud elektrisõidukite hanke. kazanoli. Nimetatud hankelepinguga tarnib Karsan linna 6 22 meetri pikkust e-JEST ja 8 meetri pikkust e-ATAK mudelit, mis kuuluvad elektritoodete perekonda. Varem Deva vallale diiselmootoriga JEST-mudeleid pakkunud Karsan plaanib oma uued elektrisõidukid tarnida 4. aastal. Sellega seoses on eesmärk võtta 2022. aasta teisel poolel Deva linnas kasutusele kokku 26 saastevaba e-JEST ja e-ATAK sõidukit. Karsan, kes on lähiminevikus tarninud oma elektrisõidukeid paljudesse Rumeenia linnadesse ja sõlminud suuremahulisi lepinguid, on pärast uut pakkumist suurendanud elektrisõidukite müüki kogu riigis 2022-ni.

e-JEST ei vasta sõiduauto mugavusele.

Tõestades end oma suure manööverdusvõime ja võrratu reisijamugavusega, võib e-JESTi eelistada BMW seerias toodetud elektrimootoriga, mis toodab võimsust 170 hj ja pöördemomenti 290 Nm ning samuti BMW toodetud 44 ja 88 kWh akusid. Pakkudes sõiduulatust kuni 210 km, e-JESTi energiatagastus, mis näitab selles mõttes 6-meetrise väikebussi klassi parimat jõudlust, kazanTänu energiat andvale regeneratiivpidurisüsteemile suudavad akud ise laadida 25 protsenti. 10,1-tollise multimeedia puuteekraani, täisdigitaalse näidikuploki, võtmeta käivituse, USB-väljundite ja valikuliselt WI-FI-ühilduva taristuga varustatud e-JEST ei vasta neljarattalise sõltumatu vedrustussüsteemiga sõiduauto mugavusele.

e-ATAK pakub sõiduulatust 300 km

E-ATAK, millel on esi- ja tagaküljega dünaamiline disainijoon, tõmbab esmapilgul tähelepanu oma LED-päevatuledega. 230 kW võimsusega e-ATAK-is töötav elektrimootor toodab 2.500 Nm pöördemomenti, pakkudes selle kasutajale suure jõudlusega sõidukogemust. BMW väljatöötatud viie 44 kWh akuga koguvõimsusega 220 kWh saab 8 m klassi e-ATAKi laadida vahelduvvoolu laadimisseadmetega 300 tunniga ja kiirlaadimisseadmetega 5 tunniga, jäädes samal ajal konkurentidest ette. selle ulatus 3 km. Pealegi energia kazanTänu regeneratiivpidurisüsteemile suudavad akud end laadida kuni 25 protsenti. 52 inimest mahutaval mudelil on kaks erinevat istmepaigutamisvõimalust.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar